Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΣΩΝΟΙ?

τα λογια ειναι περιτα

Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός...Πάμε να δούμε την πραγματική αλήθεια. ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
IPLUS.GR|ΑΠΟ <A HREF="/INDEX.PHP/PROFILE-PAGE/GEORGE">GEORGE PANOUTSOPOULOS</A>




Σχόλια
Pan Kalliolias Έκανε τέτοιο πράγμα ο "Εθνάρχης" Μνήμη που την έχεις φίλε Γιώργο!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ,, ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙς ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΝΦΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
 ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ,, ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΚΛΕΖΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ!
 ΚΑΙ Κωνσταντινος Χατζηγεωργιου

ΛΕΤΕ..????....ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...!!!!!...ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ....ΗΤΑΝ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ...ΜΑΣΟΝΟΙ ....ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.......ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...????
Με τον πιο επισημο τροπο επιβεβαιωσε την πρόσφατη μυηση του στην τεκτονική οργανωση των Skull and Bones κατα το προσφατο ταξιδι του στη Νέα Υορκη
(λεπτομερειες για τη μυηση εδω) ο Αλέξης Τσίπρας.
Συγκεκριμένα στην επισκεψη του Ολαντ στη χώρα μας, την ωρα του εθ...
Δείτε περισσότερα

Eίναι μερικές αλήθειες που κάνουν την διαφορά.Είναι αλήθειες και μυστικά που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο.
THESECRETREALTRUTH.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ THE SECRET REAL TRUTH

7 σχόλια:

  1. Κάποτε πιτσιρικάς δούλευα σε μια μεγάλη επιχείρηση και είχα παλαβώσει από τις υπογραφές με τελείες στο τέλος υψηλόβαθμων!
    Είχα και ένα τρελάρα συνάδελφο και άρχισε να βάζει και αυτός στο τέλος της υπογραφής του δύο τελείες που δεν πέρασε απαρατήρητο… χα χα χα.
    Ξυπνήστε Ρέεεεεεεεεε.
    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.
    Υ.Γ.
    Τώρα ανακαλύψατε το φεγγάρι?
    Επί του προκειμένου καλά θα κάνετε να το ρίξετε στο ψάρεμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTO ΑΚΡΙΒΩς ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΦΙΛΤΑΤΕ ΦΙΛΕ ,,ΤΙ ΣΚΟΤΙΖΟΜΑΙ,, ΚΑΝΑ ΛΕΘΡΙΝΑΚΙ (ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ), ΚΑΝΑ ΠΑΡΑΓΑΔΑΚΙ, ΚΑΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙ,, ΕΛΙΕς ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΦΕΤΟς,,! ΟΠΟΤΕ Ας ΧΑΛΑΡΑ - ΧΑΛΑΡΑ ΟΡΓΑΝΩΘΩ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ,, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΡΟΝΟ,, ΘΑ ΤΡΕΩ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ,,! ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΠΑΜΕ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκου λοιπόν για να το αλαφρύνουμε λιγάκι:
    Το πρώτο καλαμάρι ξέρεις πως το έφαγα?
    Από μικρός είχα τρέλα με το ψάρεμα, μια μέρα λοιπόν εκεί στα 6-7 χρόνια μου ψάρευα με ένα καλάμι (από καλαμιά), όπου δένει πάρα πέρα ένα γαριδοψαροκάικο και μούρτε να πάω να του ζητήσω γαρίδες για δόλωμα.
    Μου εγέμισε λοιπόν τσι φούχτες μου, πόσες τάχα να χωράγανε τότες και μου έδωσε και ένα καλαμάρι χα χα χα χα. Μετά από λίγο δεν κρατιόμουνα έφυα για το σπίτι και έβαλα τη μάνα μου να μου τηγανίσει μια πέρκα, μια τριπούδα τσι γαρίδες και το καλαμάρι!
    Πάσχα έκαμα φίλε! Αφού το θυμάμαι ακόμα ελπίζω να το πιστεύεις!
    Περάσαμε δύσκολα χρόνια μάθαμε όμως την αξία του κάθε πράγματος γύρω μας.
    Σου ρίχνω και κάτι χρόνια ηλικιακά βέβαια…
    Ελιές δεν έχω ούτε εγώ για τρίτη χρονιά!

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΒΑΡΚΑ,, ΗΤΑΝ ΣΤΑ 10 ΜΟΥ,, ΒΡΑΧΟ ΒΡΑΧΟ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ (ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΣΤΑ ΡΑΓΙΑ) ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ ΝΕΡΟ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΝΑ ΣΑΡΓΟ,, ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΑΔΙΟΥ 20 ΑΓΚΙΣΤΡΑΚΙΑ,, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΨΑΡΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΛΑΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ,, (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ) ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΨΑΡΕΥΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΑ ΜΑΓΙΑΤΙΚΑ ( ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΒΡΑΑΜ ΑΠΟ ΣΑΡΑΚΙΝΗΚΟ) ΜΕ ΒΑΡΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 80 ΚΙΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ,, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΤΣΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ.
    ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΔΩ ΤΑ ΨΑΡΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΙΛ ΚΑΘΕΤΗΣ ,, ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ 3-4 ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΕΣ ΕΚΑΣΤΟΣ,, ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΡΗΧΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕ ΜΟΛΥΒΙ, ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΡΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΙΑ,, ΕΔΕΥΤΟΥ ΣΤΟ ΘΙΑΚΙ ΤΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΛΟ ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα τελευταία μάλιστα καρφώνουμε απά στη καλαμαριέρα και μια φωτογραφία τση Αλεξανδράτου και έχουμε ρημάξει όλα τ΄αρσενικά!!! Χα χα χα.
    Χειροποίητη καλαμαριέρα έχεις φτιάξει ποτέ?
    Και με δόλωμα ‘ένα κομμάτι κερί για να ασπρίζει!

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο για το πρώτο ψάρι το έβγαλα με μια σφίγκλα ζαβωμένη γιατί η μάνα μου φοβότανε και δε με άφηνε να αγοράσω αγκίστρι και τι να κάμω βρήκα πατέντες!

    Χουά χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗς,, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ,, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ,, ΘΑ ΤΡΑΒΑΓΕ ΤΣΙ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΣΟΥΠΙΕΣ,, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΟΙΞΗ,,,ΧΑΧΑΧΑ,, ΠΕΡΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑΣ ΤΩΡΑ, ΠΑΛΙΑ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΜΕ ΚΑΡΦΙΣΕΣ ,, ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΟΠΑ,,, ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΨΑΡΕΥΑΝΕ ΒΡΑΔΥ, ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ,,ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΕΡΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΥΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.. ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ,, ΚΑΙ ΜΕ ΦΩς ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΑΤΙΚΑ (ΛΟΓΟ ΜΑΗ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ) ΓΚΟΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΓΙΝΕΤΑΝ ΑΠΟ ΞΗΡΑ ΣΕ ΣΤΙΛ ΤΡΑΤΑΣ,, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΟΠΑΔΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΥΛΗΚΑ (ΙΔΙΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΟΛΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ (ΓΝΩΣΤΟ Ως ΓΑΛΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΙΜΑΛ ΠΛΑΝΕΤ ΤΟ ΜΠΛΟΚ,, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ,, ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΥΣΑΝ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΜΕΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ,,ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΚΑΡΤΕΡΙ,,ΕΠΕΦΤΕ ΚΟΠΑΔΙ,, Η ΨΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΩΔΗ,, (20ΚΙΛΑ, 30ΚΙΑ,, κτλ, ) και πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή