Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Ε.Α.Σ.: Εκπνέει η προθεσμία για Διοικητικές Πράξεις Διόρθωσης Αιτήσεων Επιδοτήσεων 2016


Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης υπενθυμίζει ότι, έως Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 θα μπορούν οι ντόπιοι Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Κτηνοτρόφοι, Κηπευτικοπαραγωγοί, Δενδροκαλλιεργητές, Μελισσοκόμοι και Ψαράδες, οι οποίοι είναι δικαιούχοι Αγροτικών Επιδοτήσεων και υπέβαλαν φέτος Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (Ε.Α.Ε.) να καταθέσουν ηλεκτρονικό αίτημα στον Οργανισμό Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για διόρθωση των Ε.Α.Ε. τους.

Τα αιτήματα μπορούν να αφορούν επιλεξιμότητα, άρση επικάλυψης ή, διόρθωση των Ε.Α.Ε. μέσω Διοικητικών Πράξεων για όλα τα πεδία της Αίτησης.
Οι ενδιαφερόμενοι Θιακο - Κεφαλλονίτες Παραγωγοί που για οποιονδήποτε λόγο, επιθυμούν να μεταβάλλουν στοιχεία των Αιτήσεων ενίσχυσης, στήριξης ή πληρωμής τους καθώς και τυχόν δικαιολογητικά έγγραφα στα πλαίσια διόρθωσης προφανών σφαλμάτων,  μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.), πιστοποιημένο Φορέα  Α και Β βαθμών για την Περιφέρεια Κεφαλληνίας και Ιθάκης, στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

             Από  τον  Ε.Α.Σ.  Κεφαλληνίας  &  Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου