Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ

Αυτά τα τεράστια έργα πραγματικής αναδόμησης είναι η πραγματικότητα !!! Βέβαια θά βγούν οι πύθωνες και τα παπαγαλάκια θα δαγκώσουν κάθε θετικό στή χώρα τούτη ως έργα με πολλά διόδια με πολλές επιβαρύνσεις ...άρα καλλίτερα ο γαιδαρος????όμως φίλοι αυτό είναι.....τροχιά ανάπτυξης!!!! ας βοηθήσουμε ας σταθούμε θετικά ας είναι και μισό σκαλί. ο τόπος όλους μάς χρειάζεται και κανείς μας δεν περισσεύει,ακόμη και μόνο με τόν καλό μας λόγο!!!!

Αλλάζουν τα δεδομένα στην διαδρομή Αντίρριο - Ιωάννινα με την Ιονία Οδό να μικραίνει κατά πολύ την απόσταση...
TANEATISMIKROSPILIAS24.WEEBLY.COM

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ ΣΕ ΦΕΙς


Takis Kampadis αμ γι αυτο δεν τελειωνει ο χαρακας.ξοδεψαν ολα τα υλικα στην ιονια οδο.ευτυχως που τελειωσε οποτε τωρα να τελειωσουν και το γεφυρι του χαρακα.

Γιωργος Γκιαφης ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΓΚΙΝΕς,,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΧΑΧΑΧΑ

Takis Kampadis ελα μου ντε.το ιλαροτραγικο ειναι πως οταν εγινε ο σεισμος και γκρεμιστηκε ετυχε να βρεθω σε μια παρεα που αναμεσα ηταν ατομο σχετικο με τα πραγματα και ευρισκομενο σε αναλογη θεση στο δημοσιο.γυρναω και λεω "τωρα το ηπιαμε γυρευε ποσα χρονια θα κανει να ξαναενωθει το σημειο" γυρναει και μου λεει "μα τι λες?εισαι ασχετος με το αντικειμενο" απανταω "ασχετος ειμαι αλλα ειμαι σχετικος με το παρελθον της χωρας και το παρελθον καθοριζει το μελλον" και μου λεει "αυτα ειναι φιλοσοφιες και το θεμα επειγει οποτε εντος το πολυ 8 μηνων θα εχει τακτοποιηθει".εγω τωρα τι να πω?πως ειμαι αμπελοφιλοσοφος ή ρεαλιστης μιας και επιβεβαιωθηκα? για αυτο σου ΞΑΝΑΛΕΩ δεν αλλαζει ΤΙΠΟΤΑ διοτι δεν θελει κανενας ΚΑΜΜΙΑ αλλαγη.ουτε οι απο κατω ουτε οι απο πανω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου