Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ανοιξαν οι πορτες στα συνεταιριστικα ελαιοτριβεια

   Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι τα δύο Συνεταιριστικά Ελαιοτριβεία ιδιοκτησίας του, στα ΧΑΥΔΑΤΑ ΠΑΛΛΙΚΗΣ και στο ΒΑΘΥ ΙΘΑΚΗΣ, ξεκίνησαν και υποδέχονται τους ντόπιους Ελαιοπαραγωγούς για την ελαιοκομική περίοδο 2016-2017.
       Η καθυστέρηση έναρξης των Συνεταιριστικών Ελαιοτριβείων οφείλεται κυρίως στο απαγορευτικό που υπήρχε, έως τέλος Οκτωβρίου, στη συλλογή ελαιοκάρπου εξαιτίας της τελευταίας εφαρμογής του εντομοκτόνου κατά τους δολωματικούς ψεκασμούς από εδάφους.

      Στα Συνεταιριστικά Ελαιοτριβεία του Ε.Α.Σ. το εκθλιπτικό δικαίωμα παραμένει σε χαμηλές τιμές και η προσέλευση για να κλειστεί ραντεβού
είναι σημαντική τις τελευταίες ημέρες.
      Ο Ε.Α.Σ. με την κίνηση αυτή αποδεικνύει ότι οι ενέργειές του έχουν συνέχεια και στόχο να βοηθήσουν τους Κεφαλλονίτες και Θιακούς Ελαιοπαραγωγούς σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει αξίες τις οποίες ενστερνίζεται όπως, η ποιότητα του ντόπιου ελαιολάδου, η παράδοση, η εμπιστοσύνη, η συνεργασία αλλά και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο.
      Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να προβούν σε έκθλιψη ελαιοκάρπου μπορούν να επικοινωνούν στα κάτωθι τηλέφωνα προκειμένου να κλείσουν ραντεβού :
Συνεταιριστικό Ελαιοτριβείο Χαυδάτων Παλλικής (κ. Γιολάντα Βοργιά       τηλ  26710 - 95129)
Συνεταιριστικό Ελαιοτριβείο Βαθύ Ιθάκης (κ. Σπύρος Δενδρινός
τηλ. 26740 – 33169)
                          Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου