Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ ΔΕΛΙΑΚΗ

Σφοδρή επίθεση με αφορμή τον ανασχηματισμό της ΝΔ εξαπέλυσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη το αμιγώς «σαμαρικό» antinews.gr, με το κεντρικό θέμα του σάιτ να φέρει τον τίτλο: Ανασχηματισμός ΝΔ: Τσίπρας για 10 χρόνια (τουλάχιστον). Στο επίμαχο άρθρο αποδομείται πλήρως η αναδόμηση του κόμματος που επιχείρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ δεν είναι λίγα τα στελέχη που αξιοποίησε, τα οποία περιγράφονται με εξαιρετικά απαξιωτικό τρόπο.

Διαβάστε το άρθρο του antinews.gr

Αθηναίοι, προσοχή, μη κατεβείτε σήμερα στο Σύνταγμα. Θα υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση. Πλήθη Ελλήνων, Νεοδημοκρατών και μη, βγήκαν να πανηγυρίσουν για την… σκιώδη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ενθουσιασμός σε όλη την Ελλάδα για την κυβέρνηση της… πεδιάδας, κι όχι του βουνού. Μάχιμοι οι νέοι σκιώδεις υπουργοί θα δώσουν τον καλό αγώνα για να ανατραπεί η κυβέρνηση Τσίπρα.

Κι αυτό ο κόσμος το αναγνωρίζει και γι’ αυτό σπεύδει μαζικά στην πλατεία Συντάγματος. Ελπίζουμε μόνο μην πάει και στην πλατεία… Κλαυθμώνος, εκεί που κάποτε έπεφτε πολύ… κλάμα.
Η «κυβέρνηση» Κυριάκου, προάγγελος για το ποιοι θα κυβερνήσουν όταν η ΝΔ έλθει στην εξουσία, είναι σύμφωνα με την Πειραιώς ένα σχήμα μάχης που θα βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα για την πιθανότητα εκλογών. Με τις αποφάσεις του ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει γερό… πρέσινγκ στους υπουργούς του Τσίπρα και αν τα καταφέρει να πάει σε pick and roll. Πολύ μπάσκετ βλέπει ο πρόεδρος γι’ αυτό έβαλε κι έναν… ψηλό σε ρόλο σέντερ, να καρφώνει τα καλάθια του αντιπάλου. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην μπασκετμπολίστα Βασίλη Κικίλια ο οποίος προφανώς εκτιμήθηκε ότι έχει ευφράδεια και ευστροφία για να αντεπεξέλθει στα καθημερινά καθήκοντα του «σκιώδους» κυβερνητικού εκπροσώπου.
Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου