Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Βιβλιοπαρουσίαση Γαρμπή Χ. στην Αδελφότητα Πειραιά


Παρουσίαση του Βιβλίου της Γαρμπή Χριστίνας
«Βαδίζοντας στα Μονοπάτια της Καρδιάς»

Το βιβλίο «Βαδίζοντας στα Μονοπάτια της Καρδιάς» της Χριστίνας Γαρμπή παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά, στη Γρηγορίου Λαμπράκη.

Πλήθος συμπατριωτών μας & φίλων μάς τίμησαν με την παρουσία τους δείχνοντας  συνάμα την ιδιαίτερη αγάπη τους προς τη συγγραφέα, Χριστίνα Γαρμπή.
Η Χριστίνα Γαρμπή γεννήθηκε στην Κεφαλονιά & μεγάλωσε στον Πειραιά όπου  κατοικεί. Παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία & απέκτησε δύο γιους. Εργάστηκε ως ταξιδιωτικός και ναυτιλιακός πράκτορας∙ ωστόσο η μεγάλη της αγάπη για την πεζογραφία την οδήγησε στο γράψιμο. Το «Βαδίζοντας στα Μονοπάτια της Καρδιάς» είναι το δεύτερό της βιβλίο μετά το «Φυγή Ελπίδας».
Για το βιβλίο μίλησαν οι κα Ευφροσύνη Κακογιαννάκη – Λιβανίου, λογοτέχνης &   πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών (ΔΕΕΛ), η οποία μας «ταξίδεψε» στην ιστορία της ηρωίδας του βιβλίου & τους στοχασμούς της συγγραφέως, καθώς και ο κ. Στέλιος Τραϊφόρος, δημοσιογράφος, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πλοκή του βιβλίου λέγοντας χαρακτηριστικά πως σίγουρα θα έκανε επιτυχία & στην τηλεόραση! Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η κα Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά, φιλόλογος, μέλος του Δ.Σ της Αδελφότητας. Στο τέλος, η πρόεδρος της Αδελφότητας, κα Μαριολένη Νεοφύτου, ανέγνωσε κάποια αποσπάσματα που είχε ξεχωρίσει από το βιβλίο, ευχήθηκε στη συγγραφέα αέναη έμπνευση και θέληση για δημιουργία & ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του όσον αφορά τις πολιτιστικές – πνευματικές δράσεις μας  σε μια εποχή όπου το βιβλίο βάλλεται και η μόρφωση αμελείται ως πρώτιστη αξία.
Η συγγραφέας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους & μας βεβαίωσε πως δεν επαναπαύεται, καθώς σκέψεις νέες ήδη την περιτριγυρίζουν για το επόμενό της βιβλίο …
Ακολούθησε κέρασμα συνοδεία μουσικής από τους κ. Δημήτρη Δημητριάδη & Αλέξανδρο Χατζηνικολιδάκη, οι οποίοι φρόντισαν να «κλείσει» πολύ όμορφα η λογοτεχνική βραδιά μας, ενώ οι εκπλήξεις δεν έλειψαν από καλλίφωνους συμπατριώτες μας που  ερμήνευσαν νοσταλγικά και αγαπημένα τραγούδια.
Για το Δ.Σ. ,

Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου