Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Συνεργασία Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου με την Νατάσσα Μποφίλιου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεργασία Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου με την Νατάσσα Μποφίλιου


Αποτέλεσμα εικόνας για νατασσα μποφιλιουΤο Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου  ανακοινώνει  την συνεργασία του  με την καταξιωμένη ερμηνεύτρια  Νατάσσα Μποφίλιου  στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των παιδιών και των γονέων για τους κινδύνους που ενέχει ο ψηφιακός κόσμος.
Η Νατάσσα Μποφίλιου είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει ουσιαστικά  στην προσπάθεια που γίνεται στην χώρα μας αλλά και  σε ολόκληρη την Ευρώπη   για την δημιουργία ενός καλύτερου διαδικτύου  όπου τα παιδιά θα απολαμβάνουν τον μαγικό αυτό κόσμο χωρίς κινδύνους έχοντας παράλληλα  αναπτύξει κριτική ικανότητα.

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου θα δημιουργήσει σποτ στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο αφίσες και εκπαιδευτικό υλικό και θα διοργανώσει  ενημερωτικές εκδηλώσεις με την ενεργό συμμετοχή της Νατάσσας Μποφίλιου.
Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε την Νατάσσα Μποφίλιου για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα μας αλλά και την αφιλοκερδή της προσφορά σε αυτή την Πανευρωπαϊκή Πρωτοβουλία.
Τo Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας έχει αναλάβει την ευθύνη Υλοποίησης του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου με την υποστήριξη  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Οι τρεις άξονες στους οποίους επικεντρώνεται το έργο είναι η ενημέρωση και αφύπνιση του κοινού, (www.saferinternet4kids.gr) , η συμβουλευτική υποστήριξη σε χρήστες και στο οικογενειακό τους περιβάλλον, (www.help-line.gr, τηλ. 2106007686)  καθώς και η καταγγελία παράνομου διαδικτυακού περιεχομένου( www.safeline.gr). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου