Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Ασκηση της Πυροσβεστικής τη Δευτέρα στο Ληξούρι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  1. Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης των υπαλλήλων της Υπηρεσίας μας αλλά και της αρτιότερης συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, στην αντιμετώπιση αστικών πυρκαγιών, θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη άσκηση ετοιμότητας από την Υπηρεσία μας,  στις 14-11-2016 και περί Ω/11:00΄, ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα, με κωδική ονομασία «Τ.Ε.Ι. Ληξουρίου 2016», με τόπο διεξαγωγής της εν λόγω άσκησης, τις εγκαταστάσεις των Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων Ληξουρίου που βρίσκονται στην οδό Στυλιανού Τυπάλδου στο Ληξούρι.
  2. Το σενάριο της άσκησης προβλέπει την εκδήλωση πυρκαγιάς στο κτίριο Α΄ του συγκροτήματος του Τ.Ε.Ι., καθώς και απεγκλωβισμό ατόμου από το χώρο.
  3. Οι συμμετέχουσες Υπηρεσίες του Π.Σ. στην εν λόγω άσκηση, είναι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ληξουρίου και θα λάβουν μέρος δεκατρείς (13) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα (4) υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα και ένα (1) βοηθητικό όχημα.
  4. Κατά την διενέργεια της εν λόγω άσκησης θα λάβει χώρα συνδρομή, για τις δικές τους ενέργειες, από το Ε.Κ.Α.Β., το τοπικό κατάστημα ΔΕΔΔΗΕ Αργοστολίου και την ΕΛ.ΑΣ. .
Ο Διοικητής
Βασίλειος Ρ. Σολδάτος
Αντιπύραρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου