Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

H σχολή «Art & Style» στο μεγαλύτερο διαγωνισμό χορού της Ρουμανίας

H σχολή «Art & Style» στο μεγαλύτερο διαγωνισμό χορού της Ρουμανίας
Μετά την ιδιαίτερη επιτυχημένη παρουσία της τα τελευταία δύο χρόνια στον διαγωνισμό χορού της Σερβίας «Dance Fest Novi Sad», η σχολή «Art & Style Dance Studio» της Όλγας Γαλιατσάτου θα εκπροσωπήσει φέτος την Κεφαλονιά και τη χώρα μας στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ Χορού της Ρουμανίας!
Το «Bucharest Dance Festival» , το οποίο θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Βουκουρέστι, αποτελεί τον καλύτερο διαγωνισμό χορού της Ρουμανίας. Μετέχουν πάνω από 3.500 διαγωνιζόμενοι από 15 διαφορετικές χώρες, με την Ελλάδα να έχει ως μοναδική εκπρόσωπο στη διοργάνωση τη σχολή της Όλγας Γαλιατσάτου.
Η ελληνική αποστολή αριθμεί συνολικά 28 άτομα εκ των οποίων 12 χορευτές, που θα διαγωνιστούν σε όλα τα είδη του μοντέρνου χορού και θα κριθούν από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες χορογράφους, δασκάλους χορού και χορευτές, όπως ο Ιταλός, Paolo Londi, ο Ιρλανδός, Richard d’ Alton και η Αμερικανίδα, Loree Russeau.
Το κίνητρο, μάλιστα, για όλους τους συμμετέχοντες είναι τεράστιο καθώς οι νικητές της διοργάνωσης θα λάβουν υποτροφίες για συμμετοχή σε χορευτικά workshops και shows στη Νέα Υόρκη, την Ιταλία, την Ισπανία κ.α. ενώ το μεγάλο έπαθλο είναι η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Χορού που θα γίνει το 2017 στο Βανκούβερ του Καναδά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου