Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ «ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ»Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Κεφαλλονιάς στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας θα συμμετάσχει στην εκπαιδευτική θεματική Εβδομάδα «Σώμα και Ταυτότητα».
Συγκεκριμένα, τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών θα προβούν στην υλοποίηση εκπαιδευτικών παρεμβάσεων σχετικά με το θέμα της «Έμφυλης βίας» σε μαθητές Γυμνασίων του Ν.Κεφαλληνίας & Ιθάκης, μετά από πρόσκληση των σχολείων προς το Φορέα μας.
Η έμφυλη βία, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και η άρση των έμφυλων στερεοτύπων είναι σημαντικά ζητήματα, τα οποία οφείλουμε είτε ως ειδικοί, είτε εν γένει ως κοινωνία, να τα συζητάμε και να τα φέρνουμε στην επιφάνεια.
Οι επιμορφωτικές παρεμβάσεις έχουν ήδη ξεκινήσει από το Γυμνάσιο Ιθάκης, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017, σε μαθητές της Γ’ Γυμνασίου και θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα Γυμνάσια του Νομού Κεφαλλονιάς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, ενώ το υλικό της παρουσίασης θα χρησιμοποιηθεί και από Γυμνάσια στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου