Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΣΟΥ ΡΙΣΣΙΑΝΟΥς

από Σπύρο Ρόκκο
Γκα γκα γκάαααααα Γεώργιε έχω αναρτήσει ένα ίδιο «γάιδαρο» που γκαρίζει και λέει τον κόσμο που είχανε όλα τα χωριά μας (και τση Ιθάκης) το 1889.
 Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τον ακούσει στο: www.portoassos.gr/πληθυσμός-κεφαλονιάς-ιθάκης-1889/.
 Κά κα κα κα κα κα κα κα σε ΑΝΑΜΝΗΣΕΙς!!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ!


Κεφαλονιάς και Ιθάκης του έτους 1889, σε μια προσπάθεια να γνωρίσουμε λίγο περισσότερο οι νεότεροι την ιδιαίτερη πατρίδα μας.
PORTOASSOS.GR

Και πριν αναρτησω άλλους σχολιασμους, (επιλογη) ,, να κάνω ένα σχολιο και εγω στα των απογραφών:
Σίγουρα οι σεισμοί του 1953 ,αποδεκάτησαν εντελως τα νησια μας,, έχασαν ανω του μισου πληθυσμου, που και τότε ειχε ήδη μειωθεί από τον Πόλεμο, και μετα από τον Εμφυλίο , με τον δευτερο,, να έχουν γινει τόσο αποτρόπαια εγγληματα ,που μακάρι ποτε να μην ξαναζήσουμε τέτοιες εποχές!
υποσυνδεσμοι με τέτοιου είδους μακάβριες αναρτήσεις  το

ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ E-POROS

Ενα απλό Στατιστικό στοιχειο,, με το Γυμνασιο Πάστρας ,, για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.., Ο αριθμος Μητρόου των παιδιων μου που πήγαν φέτος έχει περάσει ήδη τον αριθμό 1.300,,,,,
Εγω γεννηθείς 1971,,, (και γιατι να το κρυψουμέ άλωστε,, σε μερικά χρόνια  θα φτάσω τον μισό αιώνα ζωής),, στα 12 μου αλαξά τρεις τάξεις,,, Α Γυμνασίου, σε ένα παλιό χασάπικο.,, Β Γυμνασίου, μεταφορά σε παλιό μαγαζί, και Γ Γυμνασίου  Πρωτοπόρος στο Νέο Γυμνάσιο Πάστρας , (Δηλαδή Αγ. Γεωργίου)   οπότε εγω εχω Αρ. μητρώου μηδέν!
Ημουνα παιδί τσι Αλαγής! Και πάρα πολύ καλός στα Μαθηματικά,
 αλλά  πολύ απρόσεκτος όπως έχετε διαπιστώσει στην ορθογραφία.

1985 λοιπόν,, τα τότε παιδιά πήραν τον αρ, μητρώου ένα,  31 χρόνια μετά περάσαμε το 1.300 , διαιρούμε και βρίσκουμε τον μαγικό αριθμό  περίπου 42.
Αν οι Θανάτοι σε Πρόννους ξεπερνουν αυτό το νούμερο, ή οι γεννήσεις μειωθούν,, ανα  έτος αρχίζουμε να εχουμε σοβαρό πρόβλημα!!

Αρκετα σας ζάλισα,, συνεχίζουμε με σχολιασμους Ρισσιάνων

Μα και τα Ίμια κρότου λάμψης ήτανε αλλά πόσοι το καταλάβανε?? κακακα. Είναι αυτό που ξέρουνε ήδη οι μυστικές μας υπηρεσίες (γιατί ρουφιάνοι πάντα υπάρχουνε) για όχι? Πάντως από Βόρεια το μισό στράτευμα είναι σε κατάσταση συναγερμού. Κάκακα Καλές δουλειές σου εύχομαι και να είσαι καλά. Για δε κρατάς το γάιδαρο και το σημαιάκι να κάνεις καλοκαιριάτικα καμιά βόλτα έδεκει στη παραλία να δείς τί κόσμος θα μαζεύεται??? Χα χα χα χα χα. σε ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ΑRIS!

την 20/2/2017
Καλώς τα σούργελα. Στην αρχαία εποχή άλλοι γιόρταζαν τον Διόνυσο με το διθύραμβο και άλλοι με τα φαλλικά, ανάλογα με την πνευματική τους στάθμη. Και τώρα λοιπόν ανάλογα με το πόσο γεμάτο είναι το κεφάλι του καθενός διαλέγει τον τρόπο διασκέδασης και την ποιότητά της. Το πρόβλημα είναι ότι όταν επικρατούν οι μακάκες την πληρώνουν και αυτοί που δεν είναι και στο τέλος τους τελευταίους τους λένε και αυτούς μακάκες γιατί αφήσανε τους πραγματικούς μακάκες ελεύθερους να «αλλωνίζουν». Λίγο μπέρδεμα έ ?? Για αυτό ο Μέγα Αλέξανδρος τράβηξε τη χατζάρα στο Γόρδιο Δεσμό και ησύχασε. Χα χα χα. σε ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ - Σάτυροι, μαινάδες και Βακχίδες στο κέντρο της Αθήνας

Από  τον φιλο  Αρης

Άντε ντε άνοιξε να μυρίσει και λίγο τσίκνα από τσου Δούρειους μεζέδες σου, τα σπέσιαλ μεζεκλίκια του “Fotis family” που από τσι πληροφορίες μου και θεούς κολάζουνε!!χα χα. Πρόσεχε όμως μη και αρχίσουνε όλοι και σου λένε o Aris είμαι και πεθάνεις στα κεράσματα. Έχω ένα χαρακτηριστικό, μου λείπει το μισό αυτί για αυτό ήμουνα δικαιολογημένος να μην ακούω καλά τη μάνα μου και το δάσκαλο μικρός!! Οπότε τήρα πρώτα και μετά κερνάς χα χα χα. Υ.Γ. Λές ορέ εκεί που φτάσαμε να αρχίσουνε να ψαλιδίζουνε όλοι τα αυτιά για να τσού κερνάς? Να το αλλάξουμε λοιπόνε. Θα έρτω με ένα μανταλάκι κρεμασμένο στο αυτί και να γδούμε πόσοι θα σου έρτουνε μανταλιασμένοι! Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα. σε ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ΑRIS!

Ορέ το μπαγάσα το Μαγουλά μας την έσκαγε με τα πλατανόφυλλα! Και είχα πάντα την απορία πώς διάολο έπεφτα και γκρεμοτσακιζόμουνα κάθε τρείς και λίγο ενώ φόραα στο πέτο κρεμασμένο το φυλαχτό τση νόνας μου με πλατανόφυλλο του Αγίου! Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα. σε ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣsafe: "1 απαντήσεις."







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου