Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HORECA

Η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, αποδεχόμενη την πρόσκληση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, συμμετείχε ως τιμώμενη περιοχή στο περίπτερο ‘Ελληνικό Πρωινό’ στην έκθεση ho.re.ca 10-13 Φλεβάρη 2017.
Το Σάββατο 11 Φλεβάρη έγινε η παρουσίαση του κεφαλλονίτικου πρωινού με πλήθος κόσμου να δοκιμάζει με ενθουσιασμό τον γαστρονομικό πλούτο των νησιών μας.
Την παρουσίαση επιμελήθηκε ο επικεφαλής της Λέσχης Γαστρονομίας Κεφαλονιάς, κ. Παντελιός, ενώ ξεχωριστή νότα έδωσε η παρουσία της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά που εκπροσωπήθηκε από την έφορο κ. Δ. Βαλλιανάτου με ομάδα παιδιών ντυμένων με την παραδοσιακή στολή των νησιών μας.
Η ποικιλία γεύσεων, η άριστη ποιότητα πρώτων υλών και η αγνότητα των προϊόντων καθιστούν το κεφαλλονίτικο πρωινό την καλύτερη επιλογή.

Το σταντ επισκέφτηκαν η Υπ. Τουρισμού κ. Ελ. Κουντουρά, ο Αντ/ρχης Τουρισμού Ιονίων Νήσων κ. Σπ. Γαλιατσάτος, ο Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Δ. Λυκούδης, ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Γ. Τσακίρης καθώς και πλήθος κόσμου.
Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά στηρίζει πάντα τις προσπάθειες συλλόγων και συνδέσμων για την προβολή των νησιών μας και των προϊόντων μας.
Για το Δ.Σ.
Δήμητρα Βαλλιανάτου
Έφορος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου