Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Η Γιάννα Κουλουμπή υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και επικοινωνίας στην Τοπική Ν.Δ.-Τι είπε στον Σάκη Βούτο

Στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε σήμερα η νέα Υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της τοπικής Ν.Δ. Γιάννα Κουλουμπή. Απαντώντας σε κάποια δηκτικά ανώνυμα σχόλια του διαδικτύου για την μέχρι σήμερα δράση της νέας ΝΟΔΕ τόνισε ότι πρόκειται για κακοπροαίρετη κριτική από “αρρωστημένους” που δεν μπορούν να αποδεχθούν τη νέα κατάσταση. Υπογράμμισε ότι η νέα ΝΟΔΕ παρέλαβε μία δύσκολη κατάσταση χωρίς γραφεία ενώ επεσήμανε ότι θα πρέπει να ασχοληθούμε με τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη και όχι με ήσσονος σημασίας ζητήματα.
Σε ότι αφορά στην ονοματολογία των υποψηφίων βουλευτών είπε ότι ο καθένας μπορεί να παρουσιάζεται όπως θέλει όμως όλα θα κριθούν την ώρα των εκλογών και θα πρέπει να ακολουθούνται οι σωστές διαδικασίες ώστε να αντιλαμβάνεται ο κόσμος τι γίνεται.
Αναφορικά με τις αλλαγές που προωθούνται στην τοπική Ν.Δ. είπε ότι “δεν βιαζόμαστε, έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα αλλά πάμε σιγά-σιγά”. “Μπορεί να είμαστε νέοι και να ξεκινάμε τώρα κάποιες καταστάσεις αλλά δεν είμαστε ανίκανοι. Κανένας δεν αγαπάει τη Ν.Δ. περισσότερο από εμάς. Ο χρόνος θα μας κρίνει” υπογράμμισε.
Ακούστε όλη την συνέντευξη
ΠΗΓΗ  PORTONI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου