Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΝΕΑ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ - Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει!


Oπως φαίνεται η φιλία που είχε ο Παύλος με τον τέως Πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη συνεχίζεται και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο ο Παύλος στήριξε τα μέγιστα όταν ήταν υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ.
Μάλιστα μέρος του άρθρου που είχε γράψει ο Παύλος υπέρ της υποψηφιότητας του Κυριάκου για την προεδρία της ΝΔ στην Huffington post, το χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. στην προεκλογική του καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όλοι στη ΝΔ αναγνωρίζουν την προσφορά του Παύλου στη ΝΔ, αλλά και την ικανότητά του να προσφέρει στα νησιά μας.
Πρόσφατα ο Παύλος ρωτήθηκε αν θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής των νησιών μας και απήντησε ότι αυτό το αποφασίζει ο πρόεδρος της ΝΔ και προς το παρόν κατά που γνωρίζει, όχι αυτός, αλλά και κανένας άλλος δεν έχει το χρίσμα υποψηφιότητας από τον Κυριάκο.

Πάντως, είτε έτσι είτε αλλιώς, η ΝΔ και η Κεφαλονιά μας αλλά και η Ιθάκη μας χρειάζονται τον Παύλο και είναι πολλοί εκείνοι που -βλέποντας το σημερινό κατάντημα των νησιών μας- έχουνε μετανιώσει που δεν είχαν στηρίξει τον Παύλο το 2012. Ήδη χάσαμε πολλά χρόνια και έχουμε μείνει πίσω. Είναι ώρα να πάμε μπροστά και είναι ώρα να ακουστεί και η φωνή του τόπου μας.
Είναι η ώρα να αναπτύξουμε την δημιουργικότητά μας και να σταματήσουμε να είμαστε οι ουραγοί των Επτανήσων. Με άλλα λόγια είναι η ώρα του Παύλου. Εμείς πιστεύουμε ότι και μόνο η φωτογραφία που έβγαλε ο Παύλος με τον Κυριάκο σε πρόσφατη κοινωνική εκδήλωση, καλεσμένοι από κοινό φίλο, τα λέει όλα. Είναι σαν η φωτογραφία να φωνάζει: Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου