Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Σκάλα: η μοναδική παραλία της Κεφαλονιάς με δωρεάν WIFI !

Σκάλα: η μοναδική παραλία της Κεφαλονιάς με δωρεάν WIFI !
«Η ισχύς εν τη ενώσει» και οι Σκαλισιάνοι για άλλη μια φορά το απέδειξαν! Ο Χαράλαμπος Κουρκουμέλης, πρόεδρος Σκάλας, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Ελειού Πρόννων Σπυρονικόλα Σολωμό και  το τοπικό  συμβούλιο,  κινητοποίησαν τις επιχειρήσεις του χωριού προκειμένου να εκσυγχρονιστούν οι επικοινωνίες έτσι όπως ταιριάζει  σε ένα τουριστικό θέρετρο υψηλών προδιαγραφών.

Η ιδέα ήταν η προσφορά υπηρεσιών wifi σε όλη τη παραλία της Σκάλας, σε κάθε λουόμενο.  Έργο πρωτοποριακό για τα δεδομένα της Κεφαλονιάς, όχι μόνο της Σκάλας.
Με την πρωτοβουλία τους αυτή κινητοποίησαν αρκετές επιχειρήσεις της Σκάλας και συγκέντρωσαν το απαιτούμενο ποσό για την αγορά του εξοπλισμού.
Ετσι από σήμερα από την μια άκρη της παραλίας έως την άλλη έχει εγκατασταθεί ένα πρωτοποριακό σύστημα WIFI Internet το οποίο επιτρέπει στο τουρίστα αλλά και στον επισκέπτη της παραλίας να συνδεθεί στο Internet δωρεάν, να επικοινωνεί με την πατρίδα του, με τη δουλειά του και κυρίως να ανεβάζει φωτογραφίες της παραλίας  στα social media λειτουργώντας σαν πραγματικός διαφημιστής του χωριού.
Οι Σκαλισιάνοι, οι επιχειρηματίες και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του χωριού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να διαφημιστεί η Σκάλα σε όλο τον κόσμο από τους χιλιάδες φιλοξενούμενούς της που κάθε καλοκαίρι απολαμβάνουν τη χρυσή της άμμο και τα γαλάζια πεντακάθαρα νερά της.
Η παραλία της Σκάλας και οι ομορφιές  της  μπορούν τώρα πια να «κατακλίσουν» το διαδίκτυο προβάλλοντας το χωριό αλλά και όλη την Κεφαλονιά.
Ακολουθούν οι επιχειρήσεις (αλφαβητικά) που συνέβαλαν οικονομικά στην ολοκλήρωση αυτού του μεγάλου και πρωτοποριακού έργου:
– ΓΡΟΥΖΗΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ – AQUARIUS
– ΖΑΠΑΝΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΤΑΒΕΡΝΑ ΖΑΠΑΝΤΗΣ
– ΚΟΡΚΟΣ ΜΑΚΗΣ – VENUE CAFE
– ΚΟΡΚΟΥΜΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ – MANOR HOUSE
– ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ
– ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ – BAR MY WAY
– ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ – SALLY’S BAR
– ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ – PASPALIS
– ΜΕΛΕΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – VILLAGE CAFE
– ΜΕΤΑΞΑΣ ΣΠΥΡΟΣ – METAXA BAR
– ΝΙΚΟΛΕΤΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ELITE PROPERTIES
– ΣΚΛΗΡΟΣ ΘΩΜΑΣ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ
– ΣΠΑΘΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ – SUMMER SIN CLUB
– ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΗ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ IL DESTINO
– ΣΟΛΩΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ SIROCO
Αναδημοσίευση από  kefaloniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου