Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Η ΑΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ      

     «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ»

Μια μουσικοθεατρική παράσταση με μουσική από την όπερα για μικρούς αλλά και για μεγάλους θα φιλοξενηθεί στις 2 Ιουνίου στο Θέατρο «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» στο Αργοστόλι.
Πώς βλέπει τον κόσμο ένα παιδί; Μα φυσικά, με τα μάτια της φαντασίας όπως η Αλίκη. Η Αλίκη μας παρουσιάζει το δικό της μοναδικό κόσμο, αποτελούμενο από φωτεινές και ονειρικές εικόνες, που πλαισιώνονται από σπουδαία μουσικά κομμάτια της οπερετικής παράδοσης.

Τα πρόσωπα της όπερας παίρνουν σάρκα και οστά, ταξιδεύοντας από το σανίδι του θεάτρου στις καρέκλες της πλατείας με στόχο να φέρουμε την όπερα πιο κοντά στο ευρύ κοινό.
Η Αλίκη ξεκινά το ταξίδι της με σκοπό να γνωρίσει καινούργιους τόπους και να συναντήσει τα μαγικά πλάσματα των παραμυθιών που τόσο αγαπά. Με τη βοήθεια ενός μάγου βρίσκεται σ’ ένα μακρινό κάστρο όπου μοναδικός κάτοικος είναι ένας μοναχικός πρίγκιπας! Μέσα από το ταξίδι ανακαλύπτει τη δύναμη της αγάπης και με τη βοήθεια της μουσικής καλείται να ξεπεράσει τις δυσκολίες που παρουσιάζονται ώστε να βρει το δρόμο του γυρισμού... .
«Και μην ξεχνάς πότε πότε να κλείνεις τα μάτια σου και να ακούς τη μουσική. Έτσι όποιος μαγικός τόπος θελήσεις, θα είναι εκεί.»


Ώρα έναρξης 19:00.
Τιμή εισιτηρίων € 6,00
Προπώληση εισιτηρίων στο Θέατρο «ΚΕΦΑΛΟΣ»
Τιμή εισιτηρίου προπώλησης € 5,00
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2106980978 - 6949784684



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου