Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Σε λίγη ωρα τα αποτελεσματα των εκλογων

μεινετε συντονισμενοι


H συμμετοχή έως τώρα κρίνεται ιδιαίτερα υψηλή, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το μεσημέρι προσήλθαν πάνω από 120.000 εκλογείς., Κκαι μεχρι το απογευμα εφτασαν τους 180.000.

Και  Με  πηγη    PORTONI.GR

Σε θετικό κλίμα προχωράει η εκλογική διαδικασία για τον αρχηγό της κεντροαριστεράςΣε θετικό κλίμα προχωράει η εκλογική διαδικασία για τον αρχηγό της κεντροαριστεράς


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ολοκλήρωση των εκλογών του πρώτου γύρου για την ανάδειξη του αργηγού που θα αναλάβει τα ηνία της κεντροαριστεράς σε όλη την χώρα ενώ σε καλό και θετικό κλίμα διεξάγεται και η εκλογική διαδικασία σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.
Από την πρώτη στιγμή που άνοιξαν οι κάλπες υπήρξε μεγάλη συμμετοχή με παλιά στελέχη αλλά και νέα πρόσωπα να δίνουν δυναμικό παρών σε αυτή τη νέα προσπάθεια ανασυγκρότησης και αναβάθμισης του χώρου της κεντροαριστεράς. Έφορος για τον Νομό έχει οριστεί ο Νίκος Σκλάβος ενώ η εφορευτική επιτροπή αποτελείται από τον Άγγελο Μπενετάτο που εκτελεί χρέη Προέδρου και με μέλη τον Βίκτωρα Ρουχωτά και τον Τάσο Παπαθεοδωρόπουλο.
Σε μιάμιση ώρα περίπου αναμένεται να κλείσουν οι κάλπες και να αρχίσει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων οπότε και θα έχουμε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου όσων έδωσαν το παρών στην εκλογική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου