Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Στους 32 του Europa League ο Ολυμπιακός.


και  στο 64 παρολιγο  το 2-0
60' Σισέ, 69' Γκιλιέρμε αμεσα  71 γκολ για Μιλαν 2-1
και  στο  81  με Πεναλντι ,,ο  Φορτουνης  3-1

και  οι Ιταλοι  τραβανε  τα μαλια που δεν εχουν!!

IRAKLISPRONNON.BLOGSPOT.COM
Mια τεραστια νικη επι της μεγαλης Μιλαν! Ακολουθει ακόμη ενα βιντεακι με Το κλάμα του Tiziano Crudeli μετά το "OLYMPIACOS - MILAN ...

παλιοτερη αναφορα, ενω ο Παοκ εχασε  3-1  στην Τουμπα.
Ο  Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ παίζουν το βράδυ της Πέμπτης (13/12) έχουν την τελευταία τους ευκαιρία για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ωστόσο ήδη γνωρίζουν τέσσερις από τους πιθανούς αντιπάλους τους σε περίπτωση που τα καταφέρουν.
Φυσικά, αναφερόμαστε στις ομάδες που εξασφάλισαν τη συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας παρά τον αποκλεισμό τους από το Champions League.
Από τους οκτώ συλλόγους που θα συνεχίσουν στο Europa League οι τέσσερις εξ αυτών θα είναι δεδομένα στο γκρουπ των ισχυρών της φάσης των "32" και φυσικά θα είναι πιθανοί αντίπαλοι των δύο ελληνικών ομάδων εάν καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση.
Αυτές οι τέσσερις ομάδες είναι η Νάπολι, η Βαλένθια, η Ίντερ και η Μπενφίκα. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό καμία εξ αυτών δεν θα αποτελούσε εύκολο εμπόδιο ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον ΠΑΟΚ.
Αντίθετα, στο γκρουπ των μη ισχυρών θα βρίσκονται οι Πλζεν, Μπριζ, Σαχτάρ και Γαλατάσαραϊ.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο νίκη με 2-0, 3-1 ή με τρία γκολ διαφορά στο κατάμεστο φαληρικό γήπεδο, για να βρεθούν στους “32” του Europa League.
Νωριτερα ο ΠΑΟΚ ο οποίος για τερματίσει στη δεύτερη θέση και να συνεχίσει στην επόμενη φάση πρέπει να νικήσει την ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα  (19:55) και την ίδια ώρα να περάσει από την Ουγγαρία η Τσέλσι επικρατώντας της Βίντι.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζεται να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα που διαθέτει για να φτάσει στο  “τρίποντο”, ελπίζοντας ότι η αγγλική ομάδα θα παίξει για την ιστορία της και θα νικήσει στη Βουδαπέστη, παρόλο που είναι αδιάφορη βαθμολογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου