Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Τι είναι το «Φως στο Τούνελ» που «Βλέπουν» όσοι «Πεθαίνουν»



 Τι είναι το «Φως στο Τούνελ» που «Βλέπουν» όσοι «Πεθαίνουν», σύμφωνα με του Ολύμπιους από τον Γεράσιμο Καλογεράκη

Χιλιάδες οι μαρτυρίες ανθρώπων που φαινομενικά «πεθαίνουν» και επανέρχονται στην ζωή όπως την ξέρουμε. Στην συντριπτική πλειοψηφία τους περιγράφουν ότι βλέπουν ένα «φως στο τουνελ»!

Πολλές ερμηνείες έχουν σωθεί σχετικά με την εξήγηση αυτού του τούνελ με το φως στο τέλος του… -d-

Ας δούμε μία ακόμα, σύμφωνα με μηνύματα των Ολύμπιων:

Η ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ

– “Στο νεφέλωμα του Ωρίωνα ή Κεφαλή του Ίππου (NGC 2024), βρίσκεται το “Φωτεινό Τούνελ των Ψυχών” που αναφέρουν πολλοί άνθρωποι λίγο πριν τον θάνατο τους ή “Το Υπέροχο Φως” που αναφέρουν πολλοί άνθρωποι που επανέρχονται στην ζωή μετά από στιγμιαίο θάνατο τους.

Εδώ βρίσκεται η “Πύλη της Αιωνιότητας και των Πεδίων της Μακαριότητας”, που οδηγεί στα πεδία του “Υπέρτατου Φωτός”, η οποία είναι “Η Ατραπός των Μυημένων” που ακολουθούσαν οι Μύστες των Ελληνικών Μυστηρίων όταν κατακτούσαν τον τίτλο του Μεγάλου Ιεροφάντη.

Εδώ διαδραματίζονται όλες οι μεταφυσικές διαδικασίες του καθαρμού των ψυχών των ανθρώπων για να ανέλθουν σε ανώτερο επίπεδο φωτός, καθώς και όλες οι προετοιμασίες για την ενσάρκωση τους στην Γη ή σε άλλους πλανήτες.


Όταν η ψυχή εγκαταλείψει το νεκρό σώμα φεύγοντας από την γήινη σφαίρα, έλκεται από το υπερυψηλής πυκνότητας λευκό άστρο β’ του Ωρίωνα (Rigel), για να γίνει ο εξαγνισμός του αστρικού σώματος μέσα από το καθαρτήριο του πυρ, αποβάλλοντας όλες τις σκιές των αρνητικών πράξεων στο γήινο επίπεδο.


Ακολούθως η ψυχή οδεύοντας μέσα από την “Πύλη των Ψυχών”, οδηγείται στο σημείο τομής όλων των παραλλήλων του Ωρίωνα (Nebula-42), όπου εκεί οι ψυχές αναγνωρίζονται μεταξύ τους και ανάλογα με το επίπεδο ανόδου τους, λαμβάνουν εντολή νέας ενσάρκωσης, ή ανόδου σε ανώτερα επίπεδα φωτός”..


Μηνύματα Ολυμπίων

[“Το Πέρασμα του Σειρίου” Γ. Καλογεράκη]

Nicos Kastanias / Image by PublicDomainPictures from Pixabay




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου