Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

«Σύγκρουση» αλόγου με μηχανάκι στον Ελειό κατέληξε στον τραυματισμό του οδηγού

 

 

Προκλήθηκε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Ελειού χθες Παρασκευή βράδυ, όταν μια μηχανή που οδηγούσε ένας 70χρονος από την περιοχή συγκρούστηκε με ένα από τα άγρια άλογα του Αίνου. Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. Τυχερός ήταν που δεν είχε υψηλή ταχύτητα και μπόρεσε να ελέγχει τη μηχανή του, αλλιώς η σύγκρουση θα μπορούσε να είχε χειρότερες συνέπειες

Η κυκλοφορία ελεύθερων ζώων, όπως αλογά, βόδια, ελάφια και κατσίκια, σε κεντρικούς και αγροτικούς δρόμους, αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα ασφάλειας για ανθρώπους και ζώα. Σε πολλές περιοχές της Κεφαλονιάς, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων και οι ζώα υπόκεινται σε ατυχήματα και τραυματισμούς.

Αν και η ύπαρξη ελεύθερων ζώων στους δρόμους δείχνει την αυθεντικότητα του νησιού και την επαφή με τη φύση, έχει πλέον φτάσει στα όριά της.

Παρόλο που οι κάτοικοι συνηθίζουν στην παρουσία των άγριων ζώων, η κυκλοφορία τους σε δρόμους και κοντά σε κατοικημένες περιοχές δημιουργεί ανησυχία και ενδεχομένως κινδύνους για τους ανθρώπους και τα ζώα. Πρόκειται για ένα δύσκολο πρόβλημα που απαιτεί ενέργειες από τις αρμόδιες αρχές, καθώς και συνείδηση και συνεργασία από τους κατοίκους.

πηγη  το kefaloniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου