Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Βραδιά «Talent Show» με Καραόκε και πολύ χορό από τις ομάδες του Κρυμμένου Θησαυρού

Με θετική ενέργεια και πολύ ταλέντο γέμισε το Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» όπου σήμερα πραγματοποιήθηκε η βραδιά ταλέντου με καραόκε και πολύ χορό από τις ομάδες του Κρυμμένου Θησαυρού.
Μικροί και μεγάλοι ανέβηκαν στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου και παρουσίασαν την χορογραφία τους ή το τραγούδι που είχαν ετοιμάσει αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι η Κεφαλονιά έχει ταλέντο.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε πραγματικό talent show όπως ήταν και ο τίτλος της εκδήλωσης με τους συμμετέχοντες να εισπράττουν το θερμό χειροκρότημα φίλων, συμμαθητών αλλά και γονέων που έδωσαν το παρών για να στηρίξουν τις προσπάθειες των παιδιών.
Η  επιτροπής που βαθμολόγησε τις καταπληκτικές ερμηνείες αποτελούνταν τον μαέστρο Βασίλη Καλογηρά, την βιβλιοθηκονόμο, Έμελη Χατζηχρήστου, την προπονήτρια Ελένη Δαρδαμάνη, τη καθηγήτρια Σοφία Μαραβέγια, τη Ματίνα Παπαγεωργίου, τη Όλγα Γαλιατσάτου από την Art & Dance Studio ενώ υπεύθυνη διοργάνωσης και συνοντονισμού ήταν η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και μέλος της ΚΕΔΗΚΕ, Μαρία Κουνάδη.
Αύριο ετοιμαστείτε για την Καρναβαλική Ποδηλατάδα Αγάπης με αφετηρία την εκκλησία της Σισσιώτισσας, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
δειτε ολο το φωτορεπορταζ στο
Βραδιά «Talent Show» με Καραόκε και πολύ χορό από τις ομάδες του Κρυμμένου Θησαυρού
PORTONI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου