Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Ο τέως Πρωθυπουργός της Ιταλίας στο νησί μας-Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε σήμερα το πρωϊ ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης με τον τέως Πρωθυπουργό της Ιταλία, Ενρίκο Λέττα (Enrico Letta), ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή το βράδυ στο νησί μας.
Ο τέως Πρωθυπουργός της Ιταλίας βρίσκεται στο νησί μας για διακοπές με την σύζυγό του και τα τρία του παιδιά, μετά από πρόταση του δικού μας Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο οποίος σε συνομιλία που είχε με τον κ. Λέττα χαρηστήρισε την Κεφαλονιά έναν παράδεισο που όλοι πρέπει να επισκεφτούν.
Ο κ. Λέττα είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Δήμαρχο κ. Παρίση, ο οποίος επέστρεψε από την Αθήνα μετά το θλιβερό συμβάν με τον χαμό του αγαπημένου του αδελφού για να παραστεί στην σημερινή πολύ σημαντική επίσκεψη, παρουσία και του Αντιδημάρχου Τουρισμού και Πολιτισμού, Ευάγγελου Κεκάτου, όπου αναφέρθηκε στους δύο σημαντικούς πυλώνες πολιτισμού και ιστορίας στον κόσμο, την Ρώμη και την Αθήνα και την Κεφαλονιά να βρίσκεται ακριβώς στη μέση αυτών των δύο πυλώνων κάτι που καθιστά το νησί μας όπως είπε ο ίδιος ο κ. Λέττα σε δηλώσεις που έκανε, τον πιο σημαντικό πυλώνα Πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου