Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΓΑΜΜΑ

ΤΟ  ΝΑΥΑΓΙΟ  ΤΟΥ ΕΜΙΡΗ

Αναστάτωση από την πιθανή πώληση έκτασης στη Ζάκυνθο

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στους Ζακυνθινούς η είδηση ότι μια τεράστια έκταση στα βόρεια του νησιού, περίπου 15.000 στρεμμάτων, πουλήθηκε σε έναν από τους εμίρηδες του Κατάρ, για 18 εκατ. ευρώ σύμφωνα με την«Εφημερίδα των Συντακτών».


Η αναστάτωση είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν μέσα σε αυτή την έκταση περιλαμβάνεται και η φημισμένη παραλία του Ναυαγίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία εδώ και ένα μήνα κατατέθηκε στη ΔΥΟ Ζακύνθου δήλωση για τη μεταβίβαση εκτάσεων στην περιοχή του μοναστηριού της Αναφωνήτριας, στις Βόλιμες και στις Μαριές, έναντι 18 εκατ. ευρώ, με το φόρο που αναλογεί στο Δημόσιο να ανέρχεται στις 520.000 ευρώ και όπως φαίνεται να έχει ήδη πληρωθεί από τους αγοραστές.

«Πρόκειται για μια μπερδεμένη ιστορία, για την οποία δεν έχουμε ακόμα σαφή εικόνα. Εμπλέκονται σ’αυτήν και το δασαρχείο και η μητρόπολη. Τις επόμενες μέρες θα έχω επαφές με τη μητρόπολη και με άλλους φορείς, για να δούμε τι ακριβώς ισχύει και αν υπάρχουν νομικά κενά που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε σε αυτή την ιστορία» λέει στην εφημερίδα ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Λευτέρης Νιοτόπουλος.
ΚΑΙ  
Φανταστείτε τι τράβηξα όλα αυτά τα χρόνια ..... Ποιο εύκολα θα έφτιαχνα Σεισμολογικό Κεντρο στη Ζούγκλα με πιθήκους και μαϊμούδες παρά στη Πάτρα.... Αν νομίζουν ότι χτυπάνε εμένα πλανώνται πλάνη οικτρά. Εγώ ειμαι εφτά ύψος. Αλλά δε ντρέπονται; Ακόμα δε πρόλαβα να φύγω και έδειξαν το ενδιαφέρον τους να κρατήσουν ζωντανό ενα εργαστήριο που τόσα πολλα προσέφερε στο Πανεπιστήμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου