Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

O ARIS ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΛΗ,,!! ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΗΡΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ


aris31 Ιουλίου 2014 - 12:37 π.μ. ΣΤΟ
Από τα Ζερβάτα λοιπόνε ο Οδυσσέας! Ζερβός δηλαδή! Και έδεπα δένει και ευκείνη η πληροφορία που έχω που όταν λέει έραβε καινούρια φορεσιά και τονε αρώταε ο ράφτης από πού να τα ρίξει τα «έτσι» του, του απάνταε ο Δυσσέας είμαι ζερβός, άρα ζερβιά μεριά κανονίζεις το μπόλικο. Ορέ Βλιχέ τα ίδια βιβλία διαβάζουμε κατά που φαίνεται… Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΔΙΚΕΛΗ :
Τόμου είχα έρτει εδεκεί στο Μπόρο σου τα είχα φέρει και μου έδειξες τα ίδια. Εγώ τα εύρηκα σε νια σπηλιά απά στα Χάζματα κι εσύ μέσα σ'εκείνη τη σπηλιά, απά τσου βράχους στο έμπα-έβγα του Πόρου. Αλλά η εξήγηση οπού φεστάρεις είναι σέρια. Δηλαδής με βρίσκει σύφωνο.

POROSNEWS

Εχουν φαγωθεί να μαθουν πιος τελικά είσαι και από που κρατα η σκούφια σου εδω που τα λέμε,, οπότε αυτό που γράφεις με το σκύλο που δεν τον βλέπουν ,,οτι τον φοβούνται ισχύει,, εμένα πάντως δεν με φοβίζεις,, και οι διαλογοί μας ,,με έχουν κάνει σοφότερο στα ομηρικά, και όπως έγραψα και στο πολύ καλό και πολυδιαβασμένο φίλο σου Σπύρο,, θεμιτό είναι ο καθένας να προσπαθει να αναδείξει τον τόπο του, και επίσης λογικότερο οπως και η κουκουβάγια με τα παιδιά της ότι τον βλέπει και με διαφορετικό μάτι,, λόγο του ότι ο τόπος που μεγαλώσαμε έίναι για όλους μας ο καλύτερος!! Εγώ πάντως έχω τις φωτογραφίες σου μια σε κείνη την πιθανή βρύση τσι κορακόπετρας,, και μιά αργότερα στο παπόρο,, και τουλάχιστόν αν μου ρθεις για καμοιά μπυρίτσα,, πιστεύω θα σε καταλάβω,, και δεν θα με δουλευεις χωρις να ξέρω με ποιον εχω να κάμω! χαχαχα,, ηδη λόγο αυξησης λίγο δουλειάς,, μου ξεφευγουν ειδησεις ,,και σχολιασμοί,,αλλά υπάρχουν αποθηκευμένα ,,προς χειμερινή περίοδο!! σε ΕΛΕΗΣΟΝ ΑΡΙς
ARIS ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Φίλε θεμιτό είναι να έχει ο καθένας τις απόψεις του άμα μπορεί κατά κάποιο τρόπο να τις τεκμηριώνει και θα πρέπει να βγάλουμε από τη μέση την ανάδειξη του τόπου του σαν αυτοσκοπό. Θα πρέπει να κρατήσουμε σε τούτα τα δυο νησιά το ενδιαφέρον για την Ομηρική Ιθάκη γιατί όπου και να είναι δίπλα δίπλα είμαστε. Δηλαδή θα έρχεται ο άλλος στη Ιθάκη και θα κάθεται απά τσι πέτρες του παλατιού και θα περνάει 20 μέρες κωλοκαθιστός απά σε δαύτες? Χα χα χα. Το θέμα είναι να περάσει από τη Κυλλήνη απέναντι να ζήσουνε και τούτα τα νησιά μιας και τι ακριβώς παραγωγή να κάμουν για να βγεί ο επιούσιος? Κακώς λοιπόν κοιτιόμαστε συνέχεια με μισό μάτι, έπρεπε να γίνει κάποια συνεργασία να φύγουμε από υποθέσεις και να μιλήσουμε με στοιχεία. Αφήνουμε έτσι ευκαιρίες να πετάει ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του και να πηγαίνει την Ιθάκη όπου θέλει. Αυτό κάνει ζημιά, αλλά θεόκουρλοι γεννηθήκαμε… Γουβ γουβ γουβ γουβ γουβ. σε σχολιασμοι συνέχεια!! με Αρις!

7 σχόλια:

  1. Χα χα χα χα.
    Ετούτος ο φαρμασόνος ο Βλιχός πάντα με αποκούπιζε μια και ξερενόμαστε διαδικτυακώς από παλιά κατά που φαίνεται. Χα χα χα.
    Να είσαι καλά φίλε αλλά έκαμες λάθος, ο Γιώργης τα έβρηκε έδεκεις απουκάτου από το μαγαζί του όχι εγώ.

    Χουά χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO TO ΣΤΕΛΝΩ,,ΕΞΑΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ,,ΠΟΛΛΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ,, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ,,ΤΕΛΙΚΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ) Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΡΑΓΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκου να δείς Γιώργη δοκιμασμένα πράματα: Άμα δεν έχεις σπηλιά, καλή είναι και η ντραγάτα, αλλά η σπηλιά ανώτερη!
    Άμα είναι και στη θάλασσα μεγαλείο, ψυγείο σκέτο!
    Αλλά υπάρχουνε και τα απρόοπτα. Όταν έκανα μακρινές διαδρομές με το ψαροντούφεκο, έκανα μια στάση για ξεκούραση μέσα σε μια σπηλιά. Έλυνα τη στολή και έπεφτα τανάσκελα πάνω σε ένα ψιλό βοτσαλάκι που είχε σε μια μεριά αριστερά όπως έμπαινα.
    Μεγαλείο!
    Αυτό κράτησε αρκετά χρόνια όπου μια μέρα μπαίνω και τι βλέπω?
    Έδεκει που άραζα είχανε πέσει από το νταβάνι δύο βράχοι πάνου από μισό τόνο ο καθένας.
    Όπα λέω μεγάλε! Για πότα την παθαίνει ο άνθρωπος, σκέψου να ήμουνα από κάτου!
    Τώρα ο Δυσσέας τι ανάγκη είχε τέτοια πράματα?
    Τρία δουλικά τση αρχαίας Ελληνικής δημοκρατίας είχε να του κάνουνε αέρα από όλες τσι πάντες και άμα ερχότανε να βοηθήσει και η ξαδέρφη τση Ελένης εψόφαε, μέχρι που εφόραε μετά αηπάνουθε προβιά για να συνέλθει από το «δρόσισμα», γιατί τονε έπιανε τουρτούρισμα!

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI KATI ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩ ΠΕΡΙΠΕΤΙΑ ΣΟΥ,, ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.,,... ΜΕΛΕΤΗ Ν. ,, ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΝΑΓΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΕΠΙΘΗΣΕΩΝ ΣΠΥΡΟ ΜΕΛΕΤΗ,, ΗΤΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ, ΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ,, ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που το θυμήθηκες ορέ Poros, γάτα είσαι!
    Λοιπόνε εγώ θυμάμαι έναν Μελέτη δάσκαλο καραφλό όχι αδύνατο και μάλλον κοντό διευθυντή στο 1ο (πρώτο) Δημοτικό Αργοστολίου.
    Δε ξέρω αν πρόκειται για συνωνυμία, δε θυμάμαι και το μικρό όνομα.
    Εκειό που θυμάμαι είναι ότι στη μεγάλη απεργία των δασκάλων, εκπαιδευτικών γενικά δε ξέρω, επί γέρου Καραμανλή ήτανε ο μοναδικός απεργοσπάστης και είχα παράπονο που ήμασταν η μόνη τάξη που έκανε δυό ώρες μάθημα την ημέρα.
    Παράξενο λίγο όπως και παράξενη κάποια άλλη υπόθεση προς εμένα που δεν χαρακτηρίζει τέτοιου είδους άτομα. Γαμώ τα γέλια η υπόθεση την έχω βρεί και στην αλληλογραφία της μάνας μου με τον πατέρα μου. Χα χα χα χα.
    Μάλλον θα πρόκειται για συνωνυμία. Πάντως είχαμε έρτει και μια εκδρομή στο Πόρο.
    Επειδή έχω ακούσει να τον επαινεί και ένας διακεκριμένος επί των επιστημών Κεφαλλονίτης έχω μείνει κάγκελο που λένε!
    Και φυσικά έχω περιέργειες.
    Τόσο λάθος έχω κάμει????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ,,, ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ,,, ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΠΗΛΙΩΤΗ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΔΙΟΡΙΣΤΟΣ,, ! ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΩΡΗΘΗΚΑ,,ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΟΝΤΩΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ,,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΓΗΚΕ ΣΥΝΤΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή