Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων
Κεφαλονιάς και Ιθάκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο
που οργανώνει το ΕΚΚΙ και τα σωματεία
που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ,
την Πέμπτη 22 Οκτώβρη 7.30 μμ στο Αργοστόλι.
Όλες και όλοι μαχητικά στη Γενική Απεργία στις 12 Νοέμβρη.
Τo Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης χαιρετίζει τα σωματεία και τους φορείς στο Νομό που - με μπροστάρη το Εργατικό Κέντρο - ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για οργάνωση της πάλης παντού. Οργάνωση της πάλης απέναντι στη νέα ακόμα πιο βάρβαρη επίθεση που εξαπολύει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ισοπεδώνει κάθε εργασιακό - λαϊκό δικαίωμα. Με τη σύμπλευση όλου του σάπιου αστικού πολιτικού κόσμου και της φασιστικής Χρυσής Αυγής θυσιάζουν τις κατακτήσεις μας στο βωμό της κερδοφορίας και της καπιταλιστικής ανάπτυξης.
Το ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης σε συνεδρίαση του αποφάσισε τη συμμετοχή των εργαζόμενων στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 22/10 και την πανεργατική –πανελλαδική απεργία 12/11.

Στο δρόμο μαζικά, μαχητικά, αγωνιστικά. Να μην λείψει κανείς και καμία.
Στην αντεργατική - αντιλαϊκή σφαγή δεν υπάρχει λαϊκή συναίνεση. Δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από αυτή της συλλογικής δράσης και διεκδίκησης.
Τo Σωματείο καλεί κάθε εργαζόμενη, εργαζόμενο, άνεργο, νέα, νέο, τις εργαζόμενες μητέρες του κλάδου να δώσουν άμεση απάντηση στην επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση και στα υπόλοιπα βάρβαρα μέτρα. Να αντισταθούμε στην εργασιακή εξαθλίωση που δεν αφήνει ούτε Κυριακή ούτε σχόλη, αφού μέχρι την επίσημη αργία του Αγίου Γερασίμου (2010) την έχουν μετατρέψει σε εργάσιμη. Συνεχίζουν και το χειμώνα όσα έκαναν την καλοκαιρινή σεζόν, με τις πλάτες της κυβέρνησης και της «αριστερής» Περιφερειακής Αρχής (ΣΥΡΙΖΑ – ΛΑΕ). Βάζουν μαζί πλάτη στις βασικές απαιτήσεις των μεγαλεμπόρων και των πολυεθνικών, όπως άλλωστε κάνουν και με την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου. Να οργανώσουμε την πάλη μας σε κάθε μαγαζί, να μαζικοποιήσουμε το σωματείο μας, να συγκροτήσουμε επιτροπές αγώνα παντού.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
Τα νέα μέτρα έρχονται να προστεθούν στις απολύσεις, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, την απληρωσιά, τις άδειες άνευ αποδοχών, την εντατικοποίηση, την συνεχή ανατροπή των συμβάσεων, που είναι η σκληρή πραγματικότητα για τους ιδιωτικούς υπάλληλους. Να αποτρέψουμε την εφαρμογή τους!!!
Μπορούμε!!!
Καμία αναμονή, κανένας εφησυχασμός στα σχέδια τους!

Αργοστόλι 20/10/2015
Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος
Η Γενική Γραμματέας
Πέτρος Μποφυλάτος
Κατερίνα Γρηγοροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου