Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

AΠΙΣΤΕΥΤΗ απάντηση Δημάρχου στο Μόντρεαλ όταν η Μουσουλμανική κοινότητα ζήτησε να αφαιρεθεί το χοιρινό κρέας απ’ όλα τα σχολικά κυλικεία!


ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ
Ας ακούσουμε τον Δήμαρχο του Κεμπέκ τι απαντά στους Μουσουλμάνους γονείς που απαίτησαν την κατάργηση του χοιρινού κρέατος σε όλα τα σχολικά κυλικεία σ’ ένα προάστιο του Μόντρεαλ. Ο Δήμαρχος αρνείται ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ το χοιρινό κρέας από την καφετέρια του MENU της σχολής και εξηγεί το γιατί:
Ο Δήμαρχος του Μόντρεαλ στο προάστιο της Dorval έχει απορρίψει το αίτημα των Μουσουλμάνων, και ο γραμματέας της πόλης έστειλε ένα σημείωμα σε όλους τους γονείς να εξηγήσει το γιατί.
«Μουσουλμάνοι πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να προσαρμοστείτε στον Καναδά και στο Κεμπέκ, τα έθιμα, τις παραδόσεις του και τον τρόπο ζωής του, επειδή αυτό είναι όπου επιλέξατε για να μεταναστεύσετε.

Οι Μουσουλμάνοι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να ενσωματωθούν και να μάθουν να ζουν στο Κεμπέκ. Πρέπει να κατανοήσουν ότι είναι γι ‘αυτούς να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους, δεν είναι οι Καναδοί που τόσο γενναιόδωρα τους υποδέχτηκαν.
Μουσουλμάνοι πρέπει να καταλάβετε ότι οι Καναδοί δεν είναι ούτε ρατσιστές ούτε ξενοφοβικοί. Ο Καναδάς έχει δεχθεί πολλούς μετανάστες πριν από εσάς τους μουσουλμάνους, (ενώ σ’εσάς αυτό δεν ισχύει, δεδομένου ότι οι μουσουλμανικές χώρες δεν αποδέχονται μη-μουσουλμάνους μετανάστες).
Ακριβώς όπως και τα άλλα έθνη, οι Καναδοί δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την ταυτότητά τους ή την κουλτούρα τους.
Και, εάν ο Καναδάς είναι μια χώρα ευπρόσδεκτη, δεν είναι ο Δήμαρχος της Dorval που καλωσορίζει τους ξένους, αλλά οι άνθρωποι του Καναδά και του Κεμπέκ στο σύνολό της.
Τέλος, θα πρέπει να καταλάβετε ότι στον Καναδά (Κεμπέκ) με τις ιουδαιο-χριστιανικές ρίζες του, χριστουγεννιάτικα δέντρα, οι εκκλησίες και θρησκευτικές γιορτές, η θρησκεία πρέπει να παραμείνει στον ίδιο τομέα.
Ο δήμος του Dorval είχε το δικαίωμα να αρνηθεί οποιεσδήποτε παραχωρήσεις προς το Ισλάμ και τη Σαρία.
Για τους Μουσουλμάνους οι οποίοι διαφωνούν με την εκκοσμίκευση και δεν αισθάνονται άνετα στον Καναδά, υπάρχουν 57 όμορφες μουσουλμανικές χώρες στον κόσμο, οι περισσότερες από αυτές αραιοκατοικημένες και έτοιμες να τους υποδεχθούν με ανοιχτές αγκάλες, με όπλα , σύμφωνα με τον απάνθρωπο τρόπο της Σαρία.
Αν φύγατε από τη χώρα σας για τον Καναδά, και όχι για άλλες μουσουλμανικές χώρες, είναι επειδή έχετε σκεφτεί ότι η ζωή είναι καλύτερη στον Καναδά . Εμείς δεν θα σας αφήσουμε να σύρετε τον Καναδά μέχρι το επίπεδο των εν λόγω 57 χωρών.
Θέσετε στον εαυτό σας αυτή την ερώτηση, μόνο μία φορά: Γιατί είναι καλύτερα εδώ στον Καναδά, από όπου μπορεί να προέρχεστε; “μια καντίνα με χοιρινό στο μενού”, είναι μέρος της απάντησης.
Εάν ήρθατε στον Καναδά με την ιδέα ότι θα μας εκτοπίσετε με την πλούσια διάδοση σας και τελικά να αναλάβετε τη χώρα, θα πρέπει να πακετάρετε τα πράγματά σας και να πάτε πίσω τώρα, στη χώρα από όπου ήρθατε. Δεν έχουμε κανένα δωμάτιο εδώ για εσάς και την ιδεολογία σας


4 σχόλια:

 1. Μία μόνο λέξει που τα λέει όλα

  ΓΑΜΑΤΟΣ !!!!!!!!!

  Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΟΙΤΑ,, ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ,, ΕΜΕΙς ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΡΙΑ,, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΟΤΟΥς ΠΡΟΣΦΥΓΕς, ΑΠΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,,
   ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΑς ΣΦΑΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕς ΕΙΔΗΣΗ!
   ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗς ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗς ,,ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Η ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΤΩ

   Διαγραφή
 2. Οι μπόμπες φίλε δεν πέφτουνε έτσι στου Κουτρούλη το γάμο που έλεε κι ο νόνος μου, έχουν κάποιο σκοπό και για την ώρα πιστεύω ότι στην Ελλάδα δεν θα εξυπηρετήσουν κάτι.
  Και να ξέρεις ότι άμα τύχει και εξυπηρετούν θα πέσουν είτε έχουμε «πρόσφυγες», είτε όχι.
  Τώρα χρειάζεται σωστή διπλωματία που ποια είναι ακριβώς δεν γνωρίζω, απλά υποθέτω που μόνο αυτό δε λέει τίποτις.
  Έτσι σκέφτουμαι να σου αμολάρω μια τρακατρούκα έδεκει στα γουλιά να γδω που θα φτάσεις!!!
  Κά κα κα κα κα κα κα.

  Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. δεν με φοβιζουν οι στρακαστρουκες!!,, εχω εντομεταξυ αρχισει να μελεταω το πρωταπριιάτικο,, και θέλει δουλεια ,και πλοκη,, η ιστορια μας,, τυφλα να χει το μπρουσκο

  ΑπάντησηΔιαγραφή