Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Ε.Α.Σ. :  Σε πλήρη ετοιμότητα για τις φετινές Επιδοτήσεις
     Ο Ε.Α.Σ., ο μοναδικός Συνεταιρισμός με Περιφέρεια δράσης όλη την Κεφαλονιά & την Ιθάκη, ενημερώνει τον ντόπιο Ελαιοπαραγωγό, Αμπελουργό, Κτηνοτρόφο, Μελισσοκόμο, Κηπευτικοπαραγωγό, Δενδροκαλλιεργητή και Ψαρά ότι, βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την φετινή υποβολή των Δηλώσεων για τις Επιδοτήσεις.
     Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) του Ε.Α.Σ, ως αποκλειστικός  επίσημα Πιστοποιημένος Φορέας Α και Β βαθμών στα Νησιά μας, με την τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία, τον εξοπλισμό που διαθέτει και το εκπαιδευμένο, πανεπιστημιακής κατάρτισης ανθρώπινο δυναμικό Πληροφορεί, Συμβουλεύει, Κατευθύνει και δίνει την Δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο ντόπιο Παραγωγό να έχει το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος από τις Εθνικές και Κοινοτικές Επιδοτήσεις, γρήγορα και εύκολα.

    Το Κ.Ε.Α. παρέχει υψηλής ποιότητας (βάσει  ISO 27001 &  ISO 9001) αξιόπιστες αγροτικές υπηρεσίες – εργαλεία, όπως :  Υποβολή ετήσιας Δήλωσης για Επιδοτήσεις. Ολοχρονική ενημέρωση πορείας Επιδοτήσεων και συμβουλευτικές υπηρεσίες αποσφαλμάτωσης, πολλαπλής συμμόρφωσης, βιολογική γεωργία κτηνοτροφία, βοσκοτόπια κλπ.  Ολοχρονική παρακολούθηση Μητρώου Αιγοπροβάτων και. Υποστήριξη Κτηνοτρόφων για καταβολή Άρθρου 52.  Υποστήριξη Βοοτρόφων για καταβολή συνδεδεμένης Ενίσχυσης. Διαχείριση Προγραμμάτων χορήγησης έξτρα Ενισχύσεων στους Αμπελουργούς και στους Μελισσοκόμους. Διεκπεραίωση Μεταβιβάσεων Δικαιωμάτων Επιδοτήσεων. Ενημέρωση για άδειες σταυλικών εγκαταστάσεων και χρήσης νερού. Διαχείριση Επιστροφής Αγροτικού Φ.Π.Α. κλπ.
     Το Κ.Ε.Α.  που λειτουργεί καθημερινά στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι, αποτελεί διαχρονικά ανεκτίμητο κέντρο προσωπικής επαφής και προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, διασφαλίζοντας τα προσωπικά στοιχεία, για τον Κεφαλλονίτη και Θιακό Παραγωγό.
                           Από  τον  Ε.Α.Σ.  Κεφαλληνίας  &  Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου