Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Το ταχύπλοο SPEEDRUNNER III έρχεται στη γραμμή Πάτρα Σάμη Ιθάκη στις 20 Απριλίου!


Από τις 4 Μαρτίου το kefalonia press αποκάλυψε ότι η ΙΟΝΙΑΝ GROUP βρίσκεται στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για τη μίσθωση ταχύπλοου πλοίου στη γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη.  Eρχεται ταχύπλοο φερι μποτ της IONIAN GROUP στη γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη?
Οπως φαίνεται οι υπογραφές έπεσαν και το SPEEDRUNNER III είναι το νέο απόκτημα των “Ζακυνθινών” αλλά θα εξυπηρετεί την Κεφαλονια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα δρομολόγια Πάτρα Σάμη Ιθάκη θα ξεκινήσουν στις 20 Απριλίου, η διάρκεια της διαδρομής θα είναι 1 ώρα και 45 λεπτά.
Η μίσθωση του ταχύπλοου είναι η καλύτερη απάντηση της εταιρίας σε όσους κατάγγελναν οτι εγκατέλειψε τη γραμμή της Σάμης και ότι αποχωρεί μάλιστα και απο την Κεφαλονιά.
Το SPEEDRUNNER III θα προσφέρει στους Κεφαλονίτες και θιακούς και στους επισκέπτες των νησιών μας  διαδρομή “χαμηλής πτήσης”  όπως συνηθίζεται να λέγεται για τις σύντομες πτήσεις των αεροπλάνων.
Εν τω μεταξύ έχει  ξεκινήσει και η οργάνωση της παραγωγής της διαφημιστικής καμπάνιας της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης απο την εταιρία με αφορμή το νέο δρομολόγιο.  Και όχι μόνο αυτό. Εχουμε πληροφορίες από συνεργάτες του Kefalonia press στην Ιταλία, ότι η διαφημιστική καμπάνια της  IONIAN GROUP για τη προβολή της γραμμής θα επεκταθεί και στην Ιταλία καθώς θα υπάρχει “ανταπόκριση” με τις Ιταλικές ακτοπλοϊκές γραμμές που συνδέουν  Ιταλία με Πάτρα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΜΗΧΑΝΕΣ4XRUSTON 20RK 270MK II 27500KW TOTAL
ΤΑΧΥΤΗΤΑΥπηρεσιακή 34 κόμβοι, μέγιστη 38 κόμβοι
ΜΗΚΟΣ100,4 μέτρα
ΒΥΘΙΣΜΑ4,60 μέτρα
ΠΛΑΤΟΣ17,00 μέτρα
ΕΠΙΒΑΤΕΣ809
ΓΚΑΡΑΖ160 αυτοκίνητα ή 145 αυτοκίνητα και 2 λεωφορεία.
Αναδημοσίευση απο  το http://www.kefaloniapress.gr
Πάμε μια βόλτα να το γνωρίσουμε




H Ionian Group, για μια ακόμα φορά, πρωτοπορεί, εντυπωσιάζει και αποδεικνύει,…
IONIANPRESS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου