Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ευχαριστήριο Βαλλιάνειου

το ευχαριστήριο είναι απότην οργανωτική επιτροπή του ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΥ ΑΓΩΝΑ

τους ΦΩΚΑ ΔΙΟΝΥΣΗ, ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ



O «6ος ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ», στον οποίο συμμετείχαν 500 δρομείς, περιπατητές και παιδιά, σε όλα τα αγωνιστικά δρώμενα, παρουσίασε φέτος ανέλπιστη επιτυχία παρά τις διαρκείς καιρικές εναλλαγές.


Πριν αναφερθούμε αναλυτικά σε όλους όσους συνεισέφεραν στην διοργάνωση οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:
·          Για  τα παιδάκια  που διακρίθηκαν στις 3εις πρώτες θέσεις  του μεγάλου αγώνα και δεν παρέστησαν στις απονομές, μπορούν να παραλάβουν το μετάλλιο τους (οι κηδεμόνες ας επικοινωνήσουν στο 6977050224).



ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΑ 10 ΚΜ
1
358
ΠΕΤΡΑΤΟΥ
ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ
2
447
ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ
ΜΠΕΛΛΑ
3
433
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ
ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΑΓΟΡΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΑ 10 ΚΜ
1
451
ΣΙΑΜΑΝΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ
2
254
ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ
ΟΡΦΕΑΣ
3
182
ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ


·     Ευχαριστούμε ειλικρινά όσους παραμένουν πλάι μας και συνεργάζονται μαζί μας για την υλοποίηση της εκδήλωσης δηλαδή την ΚΕΔΗΚΕ και όλα τα μέλη της και  τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ με όλα τα μέλη του αλλά και όλους όσους στήριξαν στην προσπάθεια μας. Ελπίζουμε πως όλοι ανταμειφθήκαμε ψυχικά και ηθικά με την πολυπληθή παρουσία του κόσμου που κόντρα στις βουλές του άστατου παρέμειναν στην πλατεία σε όλα τα δρώμενα. 
Ειδικότερα και πιο αναλυτικά ευχαριστούμε (σε τυχαία σειρά):
         Την ΚΕΔΗΚΕ και τον υπεύθυνο αυτής κο Κωνσταντάκη, για τις δημιουργία του υλικού της γραμματείας και τις εκτυπώσεις αυτού, την διάθεση της εξέδρας, τραπεζιών, σταντ, καρεκλών, καθώς και για την διάθεση χώρου του θεάτρου για την διαδικασία παραλαβής  των αριθμών.
         Το προσωπικό της ΚΕΔΗΚΕ  την Στάμω Στεργιώτη και τον Μάκη τον Βαγγελάτο που παγίως μας προσφέρουν αγόγγυστα την βοήθειά τους σε κάθε προσπάθειά μας.
         Τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς και τα μέλη του που συμμετείχαν με πλήθος αθλητών του στην διοργάνωση.

         Τον μεγάλο χορηγό του αγώνα μας τον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ που παραμένει επί τετραετίας δίπλα μας και συνέβαλλε στην κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των εξόδων της διοργάνωσης και απέδειξε ότι ο αθλητισμός συνιστά μία αξία η οποία οφείλει να αναγνωρισθεί και να  υποστηριχτεί από όλους
         Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς και το Βαλλιάνειο κληροδότημα που επίσης προσέφεραν ένα σημαντικό ποσό. Το κληροδότημα συνεισφέρει από γενέσεως του αγώνα ενώ τα ιχθυοτροφεία στέκονται δίπλα μας σε κάθε αγωνιστική μας πρωτοβουλία.
  • Την καφετέρια « Sapin noir» και τους εξαιρετικά ευγενείς και πρόθυμους ιδιοκτήτες τον κο Αλυσσανδράτο και κο Πανταζάτο που με ιδιαίτερη προθυμία συνδράμουν κάθε εγχείρημά μας και φέτος μερίμνησαν για την υδροδοσία των αθλητών του αγώνα, τις γκοφρέτες των παιδιών καθώς και τις σημαίες στην αφετηρία του αγώνα.


         Τις εταιρείες KEFALONIAN LINES  και  ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς  που παρείχαν διευκολύνσεις στην διακίνηση των αθλητών.
  • Τον εμπορικό σύλλογο η «ΚΡΑΝΗ» που έδωσε το στίγμα της εκδήλωσή μας, στρατεύοντας τον κύριο «Άργο» και φροντίζοντας για την μεταφορά του από την ζούγκλα στην πλατεία της Κεφαλονιάς προκειμένου να συντροφεύσει στα δρώμενα του μικρούς μας φίλους.
         Το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την ιδιαιτέρως πρόθυμη συνεργασία τους και τον προϊστάμενο αυτής, που μας τίμησε και ως δρομέας.
         Την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας για την διευκόλυνση της ηλεκτρονικής μας αλληλογραφίας και της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας.
                  To Σώμα Εθελοντών, Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του νησιού μας και όσους από το Σώμα ήρθαν να μας υποστηρίξουν για την παροχή πρώτων βοηθειών όπως κάνουν άλλωστε κάθε χρονιά και σε όλους τους αγώνες του νησιού μας, στην εποπτεία της διαδρομής και στην  διευθέτηση της ροής των αθλητών στην περιοχή από το φανάρι έως και τον τάφο των Ιταλών
                  Το ξενοδοχείο Mirabel  που ανταποκρίνεται στα αιτήματά μας για φιλοξενία ή οικονομικές διευκολύνσεις στους αθλητές αδιαλείπτως από τον 1ο αγώνα μας έως και σήμερα.
  • Την Χριστίνα Μαρούλη Zuba Κιds Κεφαλονιάς και την Βαρβάρα Γνεσούλη Ζuba Kids  για το υπέροχο και ιδιαιτέρως τρυφερό θέαμα που παρείχαν με τους λιλιπούτειες αλλά και μεγαλύτερες ζουμπίτσες τους
  • Την εταιρεία «Γιακουμάτος-service vw-group» για το πλήρες «service» στην εκδήλωσή μας οικονομικό, διαδικαστικό και οργανωτικό αλλά και την δρομική συμμετοχή των μελών της.
  • To γυμναστήριο Rio Grappling , τον Άρη Μπατιστάτο και τους μικρούς μαχητές του για την δυναμική επίδειξη παιδικού ζιου, ζίτσου!
         Την  Σχολή της Όλγας Γαλιατσάτου (ART &STYLE DANCESTUDIO-Αργοστόλι), για το όμορφο θέαμα που μας παρουσίασαν τόσο με τις μαζορέτες τους όσο και γενικά με την χορευτική τους ομάδα, στα πλαίσια των παραλλήλων εκδηλώσεων.


         Την Παθολόγο Αικατερίνη Μαρκουλάτου  που κάθε χρόνο παραβρίσκεται στον αγώνα μας με χαρά για την αντιμετώπιση τυχόν εκτάκτων ιατρικών περιστατικών, καθώς και τον Μηνά Κλαουδάτο που συνεισέφερε στο έργο της.
  • Την Άννα Γιακουμάτου και την Σοφία Λάσκαρη για την πολύ υπεύθυνη και οργανωμένη διάθεση μεταλλίων και τροφοδοσίας σε όλο τον αγώνα, με ευγένεια και χχαμόγελο και τη Βίκυ Σίμου και Κατερίνα Μαγουλά που συνέβαλαν στην διαδικασία αυτή στους τερματισμούς των 10κμ
         Τον Παρίση Κουλουμπή και τον Κώστα Κούρο για την πραγματικά άψογη σήμανση της διαδρομής των 10 κμ  και πάλι τον Παρίση Κουλουμπή και τον Μάκη Κουλουμπή για τις μεταφορές του υλικού (νερά, καρέκλες, αψίδες), το στήσιμο και το ξε-στήσιμο των αψίδων αλλά και της συγκέντρωσης όλου του υλικού που χρησιμοποιήθηκε για την διεξαγωγή του αγώνα μετά το πέρας αυτού.
             Τους αδελφούς Διακρούση-Foodnote.eu για την προθυμία τους και την θετική διάθεσή τους ως προς το εγχείρημά μας και την προσφορά μπανανών
         Τον Chris Phillips και τους Άγγλους της ομάδας του τον Dave και την Lee Beddoes, τους Βen και Niki Benson, τους Colin και Lou Fegan και τον Malcolm Pugh οι οποίοι μερίμνησαν για την παραλαβή τους σχετικού υλικού και την δημιουργία των σταθμών τροφοδοσίας των αθλητών με νερό κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα.
  • Το χρυσοχοείο «ΦΩΚΑΣ-ΚΟΣΜΗΜΑ» και τα αδέλφια Φωκάς Γιώργος και Νικηφόρος που μας στήριξαν οικονομικά αλλά και ως αθλητές στον αγώνα .
         Τον Διονύση Μεταξά για την διανομή των αφισών και την εντυπωσιακό αγώνα Strongman.
         Την εταιρεία S4S και τον Διονύση Σταθάτο για την φύλαξη του ιματισμού των αθλητών, την παρακολούθηση του αγώνα και την διάθεση προσωπικού για την υποστήριξη της τροχαίας.
         Το ξενοδοχείο Μouikis, το οποίο φέτος εντάχθηκε στους χορηγούς κατάλυσης των αθλητών μας και διέθεσε και τον χώρο του για την πραγματοποίηση συνεντεύξεων.
         Την αντιπροσωπία «Φωκάς» για την διάθεση 290 νερών
  • Τον πανεπιστημιακό καθηγητή κο Ζαχαρόγιαννη και την σύζυγό του για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση
         Την HERBAL LIFE και την ανεξάρτητη συνεργάτη της κα Μαίρη Ιωαννίδου για την προσφορά ροφημάτων, λιπομετρήσεων και περιποιήσεων προσώπου στους συμμετέχοντες.
  • Το κατάστημα «ΜΑΝΤΟΛΑ» για τα παραδοσιακά γλυκίσματα που διατέθηκαν στους αθλητές και προέβαλλαν το νησί και την παραγωγή μας
  Το καφέ Palatsino για την διάθεση τραπεζιών και ομπρελών για την υποστήριξη της διαδικασίας ηλεκτρονικής χρονομέτρησης
    Τους Αντζελίδη Γιώργο, Παρίση Κουλουμπή, καθώς και την Στέλλα Κονταράκη για την πολύτιμη βοήθεια στην απαιτητική διαδικασία της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και της εξαγωγής των αποτελεσμάτων.
         Τους Μαρία Αυγουστάτου, Ρούλα Βώρου, Διονύση Μεταξά που με ιδιαίτερο ζήλο, μεθοδικότητα και οργάνωση συνέβαλλαν στην διεξαγωγή των παράλληλων αγώνων, ειδικά των παιδικών που απαιτούν μεγάλη σοβαρότητα και ευθύνη.
         Την  Στάμω Στεργιώτου, Την  Βίκυ Σίμου, την Κατερίνα Μαγουλά, την Αγγελική Μπούζου και την Ρούλα Βώρου που ανέλαβαν το εξαιρετικά υπεύθυνο και απαιτητικό έργο της ταυτοποίησης και παραχώρησης των τσιπ χρονομέτρησης στους ήδη εγγεγραμμένους αθλητές, τις νέες εγγραφές καθώς και στην εποπτεία του αγώνα των μεγάλων αθλητών.
            Τον Παύλο Γοργιανίτη «EPATHLA OLYMPUS» για τις διευκολύνσεις, τις προσφορές και την άριστη συνεργασία του.
          Την Αθηνά Καρούση για το σήμα του 6ΟΥ Βαλλιανείου
  • Την επιχείρηση βίλες PENELOPE & ΕΜΙLY  που προσέφερε διήμερη διαμονή στους αθλητές
  • Όλα τα γυμναστήρια και τους συλλόγους που συμμετείχαν ως ομάδες με τους αθλητές τους στην διοργάνωση.
         Την ομάδα «ΜΑΘΗΤΕΙΑ»  για την ουσιαστική συμβολή της στην απομάκρυνση των πλαστικών μπουκαλιών νερών από τους δρόμους του αγώνα και τον κο Κώστα Πρέντζα.
           Τον Σάκη Βούτο και τον Γιώργο Χαλαβαντζή που παρουσίασαν με ζήλο την διοργάνωση καθ΄ όλη την διάρκειά της παρά τις δυσκολίες της και τα τερτίπια του καιρού
Για την οικονομική τους βοήθειά τους:
1.      τον κο. Κατσιβέλη «INTERNET KAFE “Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ”» και τον Ξιφίτα τεχνικό μάρκετ για την σημαντική χορηγία του αλλά και την προσωπική τους παρουσία στα αγωνιστικά δρώμενα


2.    το κομμωτήριο «ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΩ»
3.    Το εστιατόριο των αδελφών Τζιβρά
4.    Τον φούρνο «Ο ΚΑΛΟΥΡΗΣ-Δ&Β.ΜΕΤΑΞΑΣ»
5.    το Αρχιτεκτονικό Γραφείο του Γ&Π Βασιλάτου
6.    Το γυμναστήριο «GENESIS»
7.    Τον Χ.Τσιμάρα ξενοδοχείο «EMELYSEE»
8.    Την Κων/να Δελλαπόρτα
9 .   την SEA KAYAKING KEFALONIA
10. Το κατάστημα «OZZIE FASHION»
11. Το κατάστημα Μουίκης –Electronet
12. To ψητοπωλείο ο «Γιώργος» νέος χορηγός της προσπάθειάς μας
13. To ξενοδοχείο «Αlpine Αria»
Όλα τα ΜΜΕ που στήριξαν την προσπάθεια μας από το ξεκίνημά μας αλλά και την ημέρα του αγώνα χωρίς να πτοηθούν από το κρύο και την βροχή. Ειλικρινά τους οφείλουμε πολλά και αισθανόμαστε ότι συν-αγωνίζονται πλάι μας σε κάθε Βαλλιάνειο.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά, όλους  επισήμους και εκπροσώπους φορέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους και όσους αθλοθέτησαν τους νικητές. Ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζει σε όλους τους εθελοντές μας διότι χωρίς την παρουσία και την συνεισφορά τους δεν θα υπήρχε δυνατότητα ολοκλήρωσης της προσπάθειάς μας και κυρίως  εσάς, μικρούς και μεγάλους, αθλητές και μη, που ήρθατε στον αγώνα μας προκειμένου να τρέξετε, να περπατήσετε ή να παρακολουθήσετε την προσπάθειά μας οπλίζοντάς μας με ζήλο ενθουσιασμό και κίνητρο να συνεχίσουμε και του χρόνου το εγχείρημά μας, μεγαλύτερο, πιο καινοτόμο, ανάλογα εντυπωσιακό.
Τελευταίο αλλά όχι καταϊδρωμένο αφήσαμε τον  στρουμπουλό τιγρούλη τον Άργο, που από την ζωή στην άγρια ζούγκλα βρέθηκε αιφνίδια πλάι σε γονείς και παιδάκια….τον ευχαριστούμε θερμά που δεν τα καταβρόχθισε αλλά υπήρξε λίαν ευγενικός και παιχνιδιάρης μαζί τους και υποσχόμαστε ότι στον 7Ο Βαλλιάνειο, μια και θα έχει προσαρμοστεί στην καινούργια πατρίδα του, θα είναι ακόμα πιο διασκεδαστικός και φιλικός.

Ποιος ξέρει ίσως να του βρούμε ταίρι να μην αισθάνεται μοναξιά και να  χαμογελά πάντα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου