Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. συγχαίρει και ευχαριστεί την Φιλαρμονική Σάμης & τον Γρηγόρη Μπιθικώτση.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. συγχαίρει και ευχαριστεί
την Φιλαρμονική Σάμης & τον Γρηγόρη Μπιθικώτση.

            Πολιτιστικό κεφάλαιο για την Κεφαλονιά αποτέλεσε το 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ 2015 της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με την συμμετοχή των Μικτών Χορωδιών Ελληνικού και Αργυρούπολης και η συναυλία του περασμένου μήνα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση.

            Οι φιλικοί πολιτιστικοί δεσμοί που αναπτύχθηκαν μεταξύ του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, του Κεφαλονίτη Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου και του καλλιτέχνη Γρηγόρη Μπιθικώτση με τoν Δήμο Κεφαλονιάς, είναι ο καρπός της εξαιρετικής εμφάνισης της Φιλαρμονικής Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Θέμος Αμούργης» στις 24 & 25 Μαρτίου στην Αθήνα στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.
            Ο μαέστρος  Γεράσιμος Γεωργόπουλος και οι μουσικοί της μπάντας έδωσαν λαμπρό Κεφαλονίτικο παρόν στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» αλλά και στην παρέλαση, όπου προσκλήθηκαν διαμέσου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. από τον Σύλλογο Κεφαλονιτών Ελληνικού-Αργυρούπολης και νοτίων προαστίων και τον πρόεδρό του Γιώργο Κωνσταντάτο.
           Είμαστε περήφανοι για την εμφάνιση της Φιλαρμονικής Σάμης και συγχαίρουμε θερμά τα παιδιά, τον αρχιμουσικό και τους γονείς των παιδιών.
           Ευχαριστούμε θερμά, τον εξαιρετικό άνθρωπο και καλλιτέχνη Γρηγόρη Μπιθικώτση για την αφιλοκερδή-φιλική συμμετοχή του στην συναυλία μαζί με την Φιλαρμονική μας. Ευχόμαστε & θα προσπαθήσουμε η άριστη συνεργασία να συνεχιστεί!
            Ευχαριστούμε επίσης και την Κεφαλονίτισα υψίφωνο Αυγούστα Παυλάτου που τραγούδησε και είναι κοντά σε κάθε Πολιτιστική Κεφαλονίτικη προσπάθεια.
           Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων Παναγής Δρακουλόγκωνας.
           Η συνεργασία φορέων και ανθρώπων του πολιτισμού είναι πάντα ελπιδοφόρα και δίνει το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και προσδοκία από μέρους της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Για το Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε
            Ο Πρόεδρος

                                 Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου