Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Βρισκόμαστε κοντά στη συμφωνία που θα φέρει έκρηξη επενδύσεων

1 σχόλιο :σε


  1. Ορέ σωστό είναι να παρακολουθούμε αυτά που γίνονται και φαίνουνται, αλλά σωστότερο να μπαίνουμε και σε σκέψεις για αυτά που ίσως δε φαίνουνται.
    Κάποιοι ίσως να μη καταλαβαίνουν ότι μπορεί να ετοιμάζουνται πράματα και θάματα μια και καθόμαστε σε ένα κομμάτι γης με μεγάλη γεωπολιτική «σεισμικότητα».
    Καλό είναι να καταλάβουμε που βρισκόμαστε, να καταλάβουμε πρώτα που είναι ο Βορράς, που ο Νότος και μετά να χαράζουμε πορεία, αλλιώς χάνουμε δεν κερδίζουμε.
    Μακάρι να λέω μακακίες…

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.




nikos-pappas
«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους εταίρους που θα φέρει έκρηξη επενδύσεων», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, μιλώντας σε εκδήλωση της «British American Tobacco» για τη δημιουργία διαμετακομιστικού κέντρου στον Πειραιά.

Ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία να δει πολλούς επενδυτές. «Νομίζω ότι όλοι έχουν συμφέρον να παραμερίσουν τις φωνές που θέλουν να ρίξουν σκιές. Υπάρχουν πολύ σημαντικά κομμάτια του ψηφιδωτού που αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα ανακάμπτει», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.
Επίσης, ο Νίκος Παππάς πρόσθεσε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι καλοδεχούμενες. «Εταιρείες που αποφασίζουν να επενδύσουν στην Ελλάδα συμβάλλουν στο να πάει καλύτερα η ελληνική οικονομία», ενώ συμπλήρωσε ότι υπάρχουν θετικά σημάδια που αποδεικνύουν ότι η ελληνική οικονομία πηγαίνει πολύ καλύτερα απ’ ότι πολλοί περίμεναν.
O υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε στις δυνατότητες που ανοίγονται με τέτοιες επενδυτικές κινήσεις. «Η δυναμική της χώρας είναι δεδομένη και είναι σημαντικό που μεγάλες εταιρείες την αξιοποιούν, φέρνοντας τον στόχο της ανάπτυξης ακόμα πιο κοντά» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Είμαστε εδώ, για να ενισχύσουμε τις επενδύσεις και να προχωρήσουμε σε ένα αύριο που θα επουλώσει τις πληγές της πολύπλευρης κρίσης που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια», πρόσθεσε ο Νίκος Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου