Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΛΟΣ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ-ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΧΑΝΙΑ ΠHΛΙΟΥ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΜΗΛΙΕΣ-ΒΥΖΙΤΣΑ

26-29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

τηλ.. 26710-20120 &6977356413
ΒΟΛΟΣ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ-ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΧΑΝΙΑ ΠHΛΙΟΥ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΜΗΛΙΕΣ-ΒΥΖΙΤΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1η ΜΕΡΑ:Kεφαλονιά- Βόλος:Aναχώρηση απο Αργοστόλι με κατεύθυνση τον Πόρο.Επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη.Συνεχίζουμε για Ναύπακτο- Γαλαξίδι(στάση για φαγητό)-Ιτέα- Λαμία και φθάνουμε στο Βόλο.Αφιξη,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελευθερος χρόνος.Διανυκτέρευση
2η ΜΕΡΑ:Πορταριά- Μακρυνίτσα- Χάνια:Πρωινό και αναχώρηση.Πρώτη μας στάση στην Πορταριά και συνεχίζουμε για Μακρυνίτσα, το μπαλκόνι του Βόλου με την υπέροχη θέα στον Παγασιτικό και τα Πηλιορίτικα σπίτια,περίπατος στα καλντερίμια και για καφέ στην όμορφη πλατεία με την πανοραμική θέα του Βόλου.

Επόμενη σταση στα Χάνια με τα θαυμαστά κτίρια ,τα καλντερίμια και τις γραφικες ταβέρνες.Ελεύθερος χρόνος. 

Επιστροφή στο Βόλο.Ελεύθερος χρόνος.Διανυκτέρευση. 

 3η ΜΕΡΑ:Tσαγκαράδα-Μηλιές- Βυζίτσα:Πρωινό και μετά από μια όμορφη διαδρομή φθάνουμε στην Τσαγκαράδα, χωριό πνιγμένο στα πλατάνια με όμορφες πλακόστρωτες πλατείες .

Συνεχίζουμε για τις Μηλιές από τα γραφικότερα χωριά του Πηλίου και πατρίδα του Ανθιμου Γαζή .Επίσης θα επισκεφθούμε την εκκλησία των Παμμεγιστών Ταξιάρχων .Στάση για καφέ στην κοντινή Βυζίτσα , η οποία έχει χαρακτηρισθεί διετηρητέος οικισμός . Επιστροφή στο Βόλο.Ελεύθερος χρόνος.Διανυκτέρευση. 

 4η ΜΕΡΑ:Βόλος- Κεφαλονιά:Mετά το πρωινό πέρνουμε το δρόμο της επιστροφής.Με ενδιάμεση σταση για φαγητό φθάνουμε στην Κυλλήνη.Επιβίβαση στο πλοίο.Αφιξη στον Πόρο,συνεχίζουμε για Αργοστόλι.Αφιξη.
Τέλος εκδρομής. 
 Τιμή ανά άτομο σε Δίκλινο 170 ευρώ Μονόκλινο 210 ευρώ Η τιμή περιλαμβάνει: >Tις μεταφορές με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας >3 Διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο στο Βόλο. >Ακτοπλοϊκα εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά. >Περιηγήσεις- ξεναγήσεις του Προγράμματος >Αρχηγός εκδρομής. Φ.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου