Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Σωματείο ιδιωτικών εκπαιδευτικών- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ
Το Δ.Σ. του σωματείου μας καλεί τα μέλη του και τους εργαζόμενους στον κλάδο να γυρίσουν την πλάτη στο κακοστημένο θέατρο θεσμών και συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Αφού τα έχουν συμφωνήσει και ψηφίσει όλα, τσακώνονται δήθεν και καμώνονται ότι διαφωνούν και στο τέλος θα τα δεχθούν όλα.
Στρατηγικός στόχος και των δύο πλευρών, τα συμφέροντα των εργοδοτικών οργανώσεων, του ΣΕΒ και των πολυεθνικών. Μισθοί πείνας, προγράμματα ανεργίας και απασχόλησης, συνθήκες γαλέρας στους χώρους δουλειάς, συντάξεις πείνας είναι αυτό που επιδιώκουν. Δεν θα συμβιβαστούμε με μισή ζωή και με τα ψίχουλα.
Φωνάζει συνεχώς η συγκυβέρνηση ότι δεν δέχεται καινούρια μέτρα. Πατώντας στον σωρό των προηγούμενων αντιλαϊκών μέτρων, συζητάνε και επιπλέον μέτρα απλά ψάχνουν να βρουν τον τρόπο που θα τα πλασάρουν στους εργαζόμενους.
Παράλληλα οργιάζει το μεγάλο κεφάλαιο, ανεξέλεγκτο, μπουκωμένο με ζεστό χρήμα, νόμιμες φοροαπαλλαγές χωρίς να μπορεί να καλύψει τα σκάνδαλα που το ίδιο δημιουργεί.
Είναι ώρα να απαιτήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.
Απαιτείται να δυναμώσει η δράση κάθε σωματείου. Να οργανωθούν οι εργαζόμενοι στα σωματεία τους. Να περάσουμε στην αντεπίθεση απαιτώντας να μας επιστρέψουν ότι μας έχουν αρπάξει
Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο στις 21/2/2017 στις 18:00 στο ΕΚΚΙ
Αργοστόλι 17/02/2017

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου