Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Καταρχήν μια επισήμανση!!  Οι Πρόννοι  έχουν πολύ δυναμική,, και το έχω ξανααναρτησει αναφέροντας το πλήθος  των συλλόγων της περιοχής μας!  Φέτος το αποδεικνύουν εφόσον και οι δυο ομαδες της περιοχης μας ,,ειναι πρωτες αι με διαφορά  στην κατηγορία τους! 

Στις 18  Φλεβάρη στο  ντερμπι  μεταξύ τους,,  το  όμορφο και επιθυμητό   είναι,  να είναι  μια γιορτή , εφόσον και στους δυο αξίζουν  συγχαρητήρια., και οι δυο αποτελούν πόλους ελξης της νεολαίας μας!
Στο ματς του πρώτου γύρου ,, λόγο των καρτών η ΕΠΣΚΙ  τις τιμώρησε και τις δυο με 100 € πρόστιμο,  συν τα εξτρα για τις κόκκινες, και εγω   Ατομικά  το θεωρώ αδικία!!
Ενα άλλο θέμα  και  ο  λόγος  για τον οποίο επανέρχομαι είναι η κατάσταση του γηπέδου, και της συντήρησής του, που ήδη έχουμε γνωστοποιησει στην ανάρτηση, αλλά  και με την  Αίτηση μας  και στην ΚΕΔΗΚΕ,και ελπίζουμε σύντομα να κάνουμε και μια συζήτηση πάνω στο στολίδι που πρεπει να ειναι το γήπεδο Τζαννατων για την περιοχή μας!
Η ανάρτηση ήταν :
  • ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑς
  • Επιπλέον πρόβλημα  που πρέπει άμεσα να κοιταχτεί  πριν γίνει ΑΤΥΧΗΜΑ,, είναι η Υδρορροή- κανάλι ψηλά , και στο πίσω μέρος που ήδη λόγο παλαιότητας εχει ήδη κρεμάσει, και είναι θέμα χρόνου, και τύχης πότε θα πέσει!   

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου