Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

«Βοηθήστε έναν Δανό»: H εξωφρενική καμπάνια που ζητά βοήθεια από τους Έλληνες


Οι Δανοί αγαπούν την Ελλάδα. Είναι ένας από τους πέντε πιο δημοφιλείς προορισμούς των κατοίκων της χώρας αλλά συχνά οι διακοπές σε μέρη όπως αυτά της Μεσογείου που τα καλοκαίρια λούζονται διαρκώς από τον καυτό ήλιο, έχουν ένα πολύ υψηλό τίμημα για τους τουρίστες από τον βορρά. Δείτε το βίντεο Σύμφωνα με τo ερευνητικό κέντρο, Danish Cancer Society κάθε μέρα ένας Δανός πεθαίνει από καρκίνο του δέρματος. Αιτία είναι η χωρίς προφυλάξεις έκθεση τους στον ήλιο κυρίως σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Ταϊλάνδη τις οποίες επιλέγουν για να περάσουν τις διακοπές τους, να απολαύσουν το ήλιο και τη θάλασσα.


 Προκειμένου λοιπόν να μειωθούν τα τόσο υψηλά ποσοστά καρκίνου του δέρματος (μελάνωμα), το Danish Cancer Society και το ίδρυμα TrygFonden ξεκίνησε μια νέα καμπάνια στο πλαίσιο ευρύτερου προγράμματος (Danish Sun Safety Campaign) με την οποία μέσω των βίντεο που έφτιαξαν καλούν τους πολίτες των 5 αγαπημένων χωρών που επισκέπτονται οι Δανοί, να τους βοηθήσουν. Τα βίντεο μάλιστα έχουν τον τίτλο «Help a Dane» (Βοήθησε ένα Δανό) και ενώ έχουν υπότιτλους στην αγγλική γλώσσα ο παρουσιαστής μιλά στη γλώσσα των πολιτών στους οποίους απευθύνεται. Εν προκειμένω στα ελληνικά. Αυτό που ζητείται από όλους μας είναι πολύ απλό: να θυμίζουμε στους τουρίστες πως κάθε λεπτό υπό τον ελληνικό ήλιο μετράει και πως δεν θα πρέπει να ξεχνούν να κάθονται στον ίσκιο, να φορούν καπέλο και να βάζουν αντηλιακό.

Το δε βίντεο ξεκινά με τον παρουσιαστή να μιλά στα ελληνικά- και μάλιστα αρκετά καλά- λέγοντας: «Η Δανία χρειάζεται τη βοήθεια σας» και «Αγαπάμε τη χώρα σας». Στη συνέχεια εξηγεί πως η Ελλάδα είναι από τους αγαπημένους προορισμούς των Δανών, υμνεί τις ελληνικές παραλίες και τα νησιά αλλά το πρόβλημα είναι, όπως λέει, πως «όταν βλέπουμε ήλιο ξεχνάμε τις προφυλάξεις και ψηνόμαστε με τις ώρες». Γι’ αυτό χρειάζονται τη βοήθεια μας. Ο δε παρουσιαστής μας αποχαιρετά με μια πολύ ελληνική φράση: »Τα λέμε!». Για να εκφράσετε τη στήριξή σας στην καμπάνια μπορείτε να δηλώσετε εθελοντές στο πρόγραμμα ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε τις δράσεις στο πλαίσιο της συγκεκριμένης καμπάνιας και μέσω Facebook.

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/voithiste-enan-dano-h-exofreniki-kampania-pou-zita-voithia-apo-tous-ellines/

το  Fotis Famiy  στην προσπάθεια  για  την προστασια, Δανων,, αλά και λοιπων ευρωπαίων,, θα  προσπαθησει και  φετος  να τους παρέχει  για αλλη μοα χρονια  εντελώς δωρεαν αυτήν την προστασία!!
Σημειώσεις

2017,,Από νωρίς με δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες, δωρεάν φυσικά WIFI!!
1 Δεκεμβρίου 2016
ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ,, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙς ΝΑ ΦΑΕΙ!!!!! Προσφορές, φτηνες τιμές, γρηγορη εξυπηρέτηση, πολύ καλο περιβάλον! Σας περιμέν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου