Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΕ ΠΟΡΟ


σας αποστέλλουμε τον Οδηγό Αναβάτη, όπου θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν Εσάς και τους Συνοδούς σας.
Καλώς Ορίσατε στο Kefalonia Bike Challenge.
Good morning,
We send you the Rider's Guide, where you will find all the necessary information regarding You and your Companions.
Welcome to the Kefalonia Bike Challenge.
function googleTranslateElementInit() { new google.translate.TranslateElement({pageLanguage: ‘el’, layout: google.translate.TranslateElement.InlineLayout.SIMPLE}, ‘google_translat…
KEFALONIABIKECHALLENGE.COM


Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ


ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ...!!!(ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)


http://kefaloniabikechallenge.com/


(Δεξια στο μπλοκ  porosnews) και ενημερωτικο φωτο λινκ 




Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πόρου «Ο Πρόνησος» με την υποστήριξη της Π.Ι.Ν.-Π.Ε. Κεφαλονιάς υπό την αιγίδα του Δήμου Κεφαλονιάς και τη στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σας παρουσιάζουν μία γιορτή του ποδηλάτου με καλό φαγητό και μαγευτικό τοπίο.

FAMILY ROUTE
Απόσταση:
 6.7 KM.
Υψόμετρο: +62/-62 M.
Δεν χρονομετρήται
ΔΙΑΔΡΟΜΗΗ οικογενειακή διαδρομή είναι μια επιλογή για αρχάριους. Ή εάν είστε από αυτούς που απλά ψάχνουν για μια εύκολη διαδρομή πριν περάσετε την ημέρα σας στην εκδήλωση, αυτή είναι για σας. Είναι επίσης ιδανική διαδρομή για τα παιδιά σας με ουσιαστικά καμία υψομετρική δυσκολία.
GRAN
Απόσταση: 134,5 KM.
Υψόμετρο: + 1788 /- 1785 Μ.
1 σταθμός τροφοδοσίας
ΔΙΑΔΡΟΜΗΗ διαδρομή GRAN παίρνει τους συμμετέχοντες κατά μήκος της ακτογραμμής που ενώνει το Πόρο με τη Σκάλα . Διέρχεστε δίπλα από τη Ρωμαική Έπαυλη, συνεχίζετε προς Κατελειό, Χιονάτα, Πλατειές, Σιμοτάτα, Βλαχάτα, Τραυλιάτα, Περατάτα, Κουρκουμελάτα, Μεταξάτα, Σβορωνάτα, Μηνιά, Μακρύς και Πλατύς Γιαλός, Λάσση, Γύρος Λάσσης, Μαιστράτο, προβλήτα για το Φέρυ προς Ληξούρι (Σταθμός Ανεφοδιασμού).
Περνάτε με το φέρυ για Ληξούρι, και αφού αποβιβαστείτε στο Λιμάνι Ληξουρίου περνάτε από την πλατεία και κατευθύνεστε προς το Λιβάδι, στη διασταύρωση Αργοστολίου – Αγκώνα, προς Μύρτο , συνεχίζετε προς διασταύρωση Διβαράτων και προορισμό προς Αγία Ευφημία. Ακολουθήστε την ακτογραμμή προς Σάμη, όπου εκεί βρίσκεται η Λίμνη Μελισσάνης, και η βοτσαλωτή παραλία Αντίσαμος. Συνεχίζετε προς την Ε.Ο Σάμης – Αργοστολίου και στα 1250 μέτρα και με μεγάλη προσοχή κατευθύνεστε αριστερά προς την Ε.Ο Σάμης – Τζαννάτων.
** Μετά το Πυργί κατηφορίζετε προς Άγιο Νικόλαο*. Με υπόδειξη σήμανσης αριστερά στην Ε.Ο Αργοστολίου – Πόρου κατευθύνεστε προς Πόρο*, όπου και ολοκληρώνετε τη διαδρομή σας.
* Πυργί προς Άγιο Νικόλαο, Τζαννάτα προς Πόρο (στενό): Kίνδυνοι
** Στα Τζαννάτα απ’ όπου και θα περάσετε υπάρχει ο Μυκηναϊκός Θολωτός Τάφος.
PANZER
Απόσταση: 193,3 km
Υψόμετρο: 3058 /- 3055 Μ.
2 σταυμοί τροφοδοσίας
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Η διαδρομή PANZER προσφέρει εμπειρία υψηλού επιπέδου που ευθυγραμμίζεται με εκείνους που προπονούνται τακτικά, τους αρέσει να συμμετέχουν σε μεγάλες ποδηλατικές προκλήσεις, απολαμβάνουν το ”φάγωμα” των χιλιομέτρων και απαιτούν κάτι καλύτερο από ό,τι είναι εκεί έξω. Η διαδρομή ξεκινάει την ίδια ημέρα και ώρα με την GRAN και διαφοροποιείται στα Διβαράτα, όπου οι αναβάτες – ακολουθώντας τα σημάδια κατεύθυνσης – πορεύονται προς Καρυά αφού περάσουν το Νεοχώρι και τα Κομιτάτα με θέα στα δεξιά τους το νησί της Ιθάκης. Στη διασταύρωση της Καρυάς κατεύθυνση δεξιά προς Φισκάρδο όπου εκεί θα βρίσκεται ο δεύτερος σταθμός ανεφοδιασμού.
Σφραγίζετε την κάρτα σας, διασχίζετε το Φισκάρδο παραλιακά και κατευθύνεστε προς Τσελεντάτα, Ματσουκάτα. Μεγάλη προσοχή στη διασταύρωση και αριστερά προς Βεντουράτα, Κονιδαράτα, Βασιλικάδες, Μεσοβούνια, Καρυά όπου ακολουθώντας τη σήμανση (→) θα συνεχίσετε προς το Καλόν Όρος*. Κατηφορίζετε προς Διβαράτα και από εκεί προς Αγία Ευφημία, Σάμη – η οποία φιλοξενεί τη Λίμνη Μελισσάνη και τη βοτσαλωτή παραλία της Αντίσαμου – συνέχεια προς Ε.Ο Σάμης – Αργοστολίου και στα 1250 μέτρα και με μεγάλη προσοχή κατευθύνεστε αριστερά προς την Ε.Ο. Σάμης – Τζαννάτων.

** Μετά το Πυργί κατηφορίζετε προς Άγιο Νικόλαο* . Με υπόδειξη σήμανσης αριστερά στην Ε.Ο Αργοστολίου – Πόρου κατευθύνεστε προς Πόρο*, όπου και ολοκληρώνετε τη διαδρομή σας.
* Καλόν Όρος, Πυργί προς Άγιο Νικόλαο, Τζαννάτα προς Πόρο (στενό): Kίνδυνοι
** Στα Τζαννάτα απ’ όπου και θα περάσετε υπάρχει ο Μυκηναϊκός Θολωτός Τάφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου