Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Η Οπτική Οφθαλμαπάτη που «Έριξε» το Ίντερνετ! Εσείς Μπορείτε να Καταλάβετε ΤΙ είναι Αυτό ανάμεσα στα τούβλα;

Μας αρέσουν πολύ οι οπτικές οφθαλμαπάτες και ιδιαίτερα οι δύσκολες. Μπορεί να χρειαστεί λίγη ώρα για να καταλάβουμε τι είναι αυτό που βλέπουμε ή ακόμα και να ανατρέξουμε στα σχόλια για να λύσουμε το μυστήριο αλλά στο τέλος αξίζει τον κόπο.

Είναι κάποια πράγματα που όταν τα δεις, μετά δεν γίνεται να τα ξεχάσεις και αναρωτιέσαι πώς ήσουν τόσο τυφλός στην αρχή. Οι οπτικές οφθαλμαπάτες είναι τόσο δημοφιλείς γιατί είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε γιατί ο εγκέφαλός μας δεν βλέπει αυτό που θα έπρεπε να είναι προφανές.

Σύμφωνα με την επιστήμη, αυτό συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας συνήθως κλέβει λιγάκι. Όταν κοιτάμε κάτι, αυτό που βλέπουμε είναι το φως που αντανακλάται. Το φως αυτό μετατρέπεται σε ηλεκτρικά σήματα που ο εγκέφαλος μεταφράζει σαν εικόνα. Μερικές φορές ο εγκέφαλος παίρνει τον σύντομο δρόμο γιατί είναι πολύ δύσκολο να μεταφράσει όλα όσα βλέπει τόσο γρήγορα.

Οι αποχρώσεις και οι υφές στην εικόνα που ακολουθεί μοιάζουν αρκετά και έτσι ο εγκέφαλος δεν μπορεί εύκολα να κάνει κάποιον διαχωρισμό.

Προσπαθήστε να καλύψτε το πάνω τρίτο της εικόνας και το κάτω τρίτο. Το βλέπετε τώρα;


This is one of the best optical illusions Iv seen.
If you see it. Don't spoil it!!!!!
Just like n share!!!
Took me a good 5 minutes. 😆
..πηγη  http://enimerosi-247.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου