Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δεύτερη κινητοποίηση στη Μελισσάνη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, η κινητοποίηση - διαμαρτυρία για την πεζογέφυρα Σάμης - Καραβομύλου, στο λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης. Ύστερα από κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Σάμης ο "Γιαλός" και τη συμμετοχή και άλλων φορέων της περιοχής, κάτοικοι έκλεισαν από τις 10 πμ  έως τις 12,30 μμ, το ταμείο του λιμνοσπηλαίου και οι επισκέπτες κατέβαιναν χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο. Παράλληλα μέλη της επιτροπής, μοίραζαν στους επισκέπτες, φέιγ βολάν γραμμένα στην Αγγλική και τους ενημέρωναν και προφορικά για το λόγο της κινητοποίησής τους.

Να σημειώσουμε πως λίγο μετά τις 11 πμ  η ταμίας και οι δυο εκπρόσωποι του Δήμου που ήταν στον χώρο των εισιτηρίων, αναχώρησαν. Μέχρι την ώρα που οι κάτοικοι έληξαν τη κινητοποίηση, δεν υπήρχε κανένας υπάλληλος ή εκπρόσωπος του Δήμου στην Μελισσάνη.
Ύστερα από απόφαση που πάρθηκε μετά τη λήξη της κινητοποίησης, αποφασίστηκε η συνέχιση των κινητοποιήσεων. Σχετικά δελτία τύπου, θα εκδώσουν οι φορείς που διοργανώνουν και συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.
Τάσος Καβαλλιεράτος. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου