Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στον Πόρο το τρίτο «Kefalonia Bike Challenge» , με τη συμμετοχή επαγγελματιών και ερασιτεχνών ποδ...
INKEFALONIA.GR

Ο Georges Metaxas πρόσθεσε 10 νέες φωτογραφίες.

Από την εκδήλωση
Ποδηλατικού Γύρο της Κεφαλονιάς 14 Μαΐου 2017
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ  Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΚ, ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΥ, ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο ΚΥΡΙΟς ΕΥΑΓ. ΚΕΚΑΤΟΣ, ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟς ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗς ΜΑς, ΚΥΡΙΟΣ ΣΠ.ΣΟΛΩΜΟς, ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟς  ΤΗς ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑς ΓΙΑΝ. ΠΕΤΡΑΤΟΣ.
Η ΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΝΗΣΟΥ,, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑς
ΦΩΤΟ ΟΠΩς ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΩ,, ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΤΑΞΑ!
ΦΥΣΙΚΑ  ΑΡΚΕΤΟΙ  ΚΑΙ ΦΕΤΟς  ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ,  ΚΑΙ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ ΟΛΟΥς


ΤΟ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ  ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ,, ΤΟ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ ΣΟΟΥ,, ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΙΔΟς.

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πόρου '' Ο Πρόνησος '' και ιδίως τα μέλη του (http://porosnews.blogspot.gr/2015/11/291115.html) που 95% από αυτούς είναι επαγγελματίες με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Πόρο Κεφαλληνίας και μερικοί από τους υπόλοιπους εργάζονται σε αυτούς η έχουν συμφέροντα από αυτούς, που με τις ενέργειες του – ψηφοφορία εντός του συλλόγου, την τελευταία στιγμή απέκλεισε οικογενειακή επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων, από το kefalonia bike challenge 2017 και στέρησαν από αυτήν μερικά ευρώ, χωρίς να ενημερώσουν την επιχείρηση, ενώ ήταν πρώτη στην καταχώρηση στην ιστοσελίδα και με χαμηλότερες τιμές στην λίστα διαμονής για το kefalonia bike challenge 2017.
    Επίσης ευχαριστούμε τον Κον ΠΑΝΤΑΖΗ Δημήτριο (YOUR BIKE) αλλά και την Κα ΓΚΙΑΦΗ Σταματία, ιδιαιτέρως και τους δυο, γιατί ξέχασαν πολύ γρήγορα την οικονομική αλλά και ηθική στήριξη στην επιχείρηση τους αλλά και στο bike challenge .

    ΑπάντησηΔιαγραφή