Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΓΙΑΛΟΣ” .


 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                            Σάμη, 16/5/2017
 ΣΑΜΗΣ “ΓΙΑΛΟΣ”


                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Ο Επαγγελματικός Σύλλογος Σάμης “ ΓΙΑΛΟΣ” συμπαραστέκεται και στηρίζει τις κινητοποιήσεις που εξαγγέλθηκαν για την Τετάρτη 17/5/2017.
 Μετά τον καινούργιο ορισμό ότι διαπραγμάτευση είναι “τα δίνουμε όλα” έρχεται με υπογραφή και βούλα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ η καινούργια βάση του εργασιακού μεσαίωνα.  Δουλειά , δουλειά, δουλειά υπέρ του κεφαλαίου και των αγορών.
 Να γνωρίζετε οτι ο λαός που καλείται με τη ψήφο του να εκλέξει κυβέρνηση δεν εξέλεξε χρηματιστές και αγορές και θυμάται αυτούς που τον βάζουν στην χειρότερη δυνατή υποτέλεια.
 Μετά από την επιβολή αυτών των σκληρών μέτρων από αυτή την κυβέρνηση, η επιβίωση μικρών επιχειρήσεων και εργαζομένων θα είναι αδύνατη. Παρακολουθούμε χρόνια τώρα την λιτότητα να μας επιβάλλεται σαν να είναι ο μόνος δρόμος. Το γνωστό παραμύθι της ανάπτυξης μέσα από τη λιτότητα θα το χρωθούν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχηρήσεις που θα οδηγηθούν σε κλείσιμο για το καλό της ανάπτυξης.

 Σαν Έμποροι και  Επαγγελματίες στηρίζουμε και θα στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων  απέναντι σε αυτά τα σκληρά μέτρα που αφορούν συντάξεις, επιδόματα και μισθούς , αντιστεκόμαστε στην κατάργηση της Κυριακάτικής αργίας και είμαστε απέναντι στην πολιτική που μας αφανίζει.


                                                                                           
                                                                                                           εκ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου