Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ε.Α.Σ. : Δήλωση Αγροτικών Επιδοτήσεων και Μητρώο Αγροτών


Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι διευκρινήσεις σχετικά με την υποβολή της Ενιαίας Δήλωσης Αγροτικών Επιδοτήσεων για τη χορήγηση βεβαίωσης Μητρώου Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (Μ.Α.Α.Ε.), δίνει με εγκύκλιό του ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
Συγκεκριμένα, για την απόδειξη της κατοχής αγροτικής εκμετάλλευσης και τον υπολογισμό του ετήσιου χρόνου απασχόλησης στην αγροτική εκμετάλλευση απαιτείται  αντίγραφο της Ενιαίας Δήλωσης  Επιδοτήσεων, σύμφωνα με τις εθνικές διατάξεις, του αντίστοιχου έτους με τη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος.

Στις περιπτώσεις όπου, από την εξέταση των δικαιολογητικών προκύπτει ότι έχει υποβληθεί Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος φορολογικού έτους 2015 ή 2016, αλλά δεν έχει υποβληθεί η Ενιαία Δήλωση Επιδοτήσεων για τα έτη 2015 ή 2016 αντίστοιχα, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξέτασης της ιδιότητας του κατόχου αγροτικής εκμετάλλευσης ή του επαγγελματία αγρότη ή του επαγγελματία αγρότη νεοεισερχόμενου στον αγροτικό τομέα και τη χορήγηση σχετικής βεβαίωσης Μ.Α.Α.Ε. μπορεί να προσκομιστεί η Ενιαία Αίτηση Επιδοτήσεων έτους 2017.
Για περισσότερες διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι Θιακο Κεφαλλονίτες Παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται στο πιστοποιημένο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων για τις φετινές Αγροτικές Επιδοτήσεις που λειτουργεί καθημερινά (8:00  - 16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ., λεωφόρος Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι.
Από τον  Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου