Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

IONIOΣ BOYΛΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1850

Ολυμπια Τραυλου

IONIOΣ BOYΛΗ
26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1850

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝ ΜΕΡΟΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, ΕΞΕΛΕΙΨΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΙ ΑΦΟΡΜΑΙ, ΕΝΕΚΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΤΕΘΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΝ, ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΠΟΤΕ ΕΔΩΚΕΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΙΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΟΣ ΜΕΡΟΣ ΕΚ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΝΗΚΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ, ΑΝΕΚΤΗΣΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΑΥΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΔΙ’ ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΕΙ ΟΤΙ:
Η ΟΜΟΦΩΝΟΣ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΤΡΕΠΤΟΣ ΘΕΛΗΣΙΣ ΤΟΥ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΤΗΣΙΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΙΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗΝ ΕΛΛΑΔΑΝ
ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΘΗ ΔΙΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΙΝ, ΟΠΩΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΛΟΙΠΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑΧΕΙΑΝ ΑΥΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΝ.
Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1850.
ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΙΒΑΔΑΣ
ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΔΟΜΕΝΕΓΙΝΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΣΥΛΑΣ
ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΔΟΜΕΝΕΓΙΝΗΣ
HΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ
ΙΩΣΗΦ ΜΟΝΦΕΡΑΤΟΣ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΠΑΪΖΗΣ
Ι. ΤΥΠΑΛΔΟΣ - ΔΟΤΟΡΑΤΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ
Γ. ΤΥΠΑΛΔΟΣ - ΙΑΚΩΒΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου