Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

“Βράζει” η Θηνιά-Ετοιμάζονται δυναμικές κινητοποιήσεις για να μην πάει στο Δήμο Παλικής

Σε αναβρασμό βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή της Θηνιάς (Κοντογουράτα, Ρίζα, Καρδακάτα, Πετρικάτα, Νύφι, Αγκώνας, Ζόλα) καθώς οι κάτοικοί της, η συντριπτική τους πλειοψηφία, αντιτίθεται σθεναρά στο σχέδιο της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Θεοπεφτάτου να υπαχθούν στο υποσχεδιασμό Δήμου Παλικής.
Πιο συγκεκριμένα οι δημότες των χωριών της Θηνιάς έχουν αναστατωθεί από τις πληροφορίες ότι στο νέο αυτοδιοικητικό χάρτη του νησιού μας, που σχεδιάζεται ερήμην της κοινωνίας της Κεφαλονιάς, από τους παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ στο υπουργείο Εσωτερικών, η περιοχή τους προβλέπεται να ενταχθεί  στον υποτιθέμενο Δήμο Παλικής.

Οι Πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων της Θηνιάς έχουν ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση ότι θεωρούν τα χωριά τους αναπόσπαστο κομμάτι της περιφέρειας του Αργοστολίου και ήδη έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες υπογραφές ώστε η Θηνιά να μείνει στα γεωγραφικά όρια του Αργοστολίου ενώ παράλληλα ετοιμάζονται δυναμικές κινητοποιήσεις-έκπληξη που θα κάνουν αίσθηση.
Στο στόχαστρο των κατοίκων της Θηνιάς βρίσκεται η βουλευτής του ΣΥΡΖΙΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου καθώς οι Θηνιάτες θεωρούν ότι τους εμπαίζει και ότι αυτή ευθύνεται για την “μετακόμισή τους” στην Παλική. Το μέτωπο αναμένεται θερμό ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, και στον Ελειό-Πρόννοι υπάρχει έντονη δυσφορία για το γεγονός ότι η περιοχή τους δεν προβλέπεται να γίνει ξεχωριστός Δήμος. Άρχισαν τα όργανα καθώς όσοι νομίζουν ότι θα διασπάσουν το Δήμο Κεφαλονιάς κατά το δοκούν και σύμφωνα με τις κομματικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και της Βουλευτού τού “πλανώνται πλάνη οικτρά”.
Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νυφίου, Σπύρος Βανδώρος, ο οποίος δηλώνει ότι, “με τη Θηνιά δεν παίζει κανείς και αν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι μπορεί να μας εμπαίζει θα το μετανιώσει πικρά”!!!

ΠΗΓΗ  PORTONI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου