Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Ζητάμε τη συμμετοχή σας σε κάτι απλό

ΠΡΟΣithacanet.gr

 ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣΙΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ,
Ζητάμε τη βοήθεια σας. Ζητάμε τη συμμετοχή σας σε κάτι απλό. Η πράξη σας δεν δημιουργεί καμία άλλη υποχρέωση, εκτός από αυτή που πηγάζει από τη συνείδηση και το ήθος του καθενός μας.

            Μοναδικός σκοπός της πρωτοβουλίας μας είναι να σώσουμε τους κόπους μας, τις περιουσίες μας, τις ζωές μας και τα παιδιά μας. Και ο καθένας από μόνος του δεν μπορεί. Αν μαζί με αυτά τα μικρά, μπορέσουμε να σώσουμε και κάτι άλλο, πολύ πιο μεγάλο, αυτό είναι προβλέψιμο και θα είναι ευχάριστο για όλη την ανθρωπότητα:
 "Κάμε ώστε ο μικρός Κύκλος, μέσα εις τον οποίο κινιέται η πολιορκημένη πόλη, να ξεσκεπάζει εις την ατμοσφαίρα του τα μεγαλύτερα συμφέροντα της Ελλάδας, … τα μεγαλύτερα συμφέροντα της Ανθρωπότητος... Τοιουτοτρόπως από τη μικρότητα του τόπου, ο οποίος παλεύει με μεγάλες ενάντιες δύναμες, θέλει έβγουν οι Μεγάλες Ουσίες". (Διονύσιος Σολωμός, από τους "Ελεύθερους Πολιορκημένους")
 Ευχαριστούμε το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ, το οποίο ανταποκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ στο αίτημα μας να ανοίξει συζήτηση γύρω από την απάτη, που λεηλατεί τις ζωές μας και μας κάνει να δουλεύουμε, για να καταθέτουμε τους κόπους μας σε μια χούφτα αργόσχολους τραπεζίτες.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ, Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ:
Η υπερφορολόγηση και η υπερχρέωση πολιτών και η χρέωση του κράτους έχουν άμεση σχέση με το γεγονός ότι το χρήμα δημιουργείται από ιδιώτες τραπεζίτες, το οποίο  επιβαρύνεται με τόκους, που δεν μπορούν να πληρωθούν ποτέ. Ας ψάξουμε μαζί τη λύση, ξεκινώντας διάλογο για
ΤΟ  ΧΡΗΜΑ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
Όσοι το νιώθουν ή/και το έχουν ανάγκη, παρακαλούμε, πείτε/γράψτε:
«Δηλώνω συμμετοχή στο διάλογο».  
Τίποτε άλλο, στα  emailκαι τηλέφωνο του Επιμελητήριου:
chamberk@otenet.grκαι 2671022253
(Στο τηλ. δηλώνουμε κινητό, για να ειδοποιούμαστε με sms)
------
Ένα μήνυμα, για να αρχίσουμε να αλλάζουμε τη ζωή μας.
Συγνώμη για την ενόχληση και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

ΦΟΡΟΙ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
1.  Όσοι θέλουν να βοηθήσουν από την υπόλοιπη Ελλάδα, ας κάνουν κάτι παρόμοιο εκεί που βρίσκονται. Και κάποια μέρα θα ανταμώσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες: ithacanet.gr@gmail.com
2. Πρόσφατα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε «Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ είναι μια μη εξουσιοδοτημένη αρχή των κεντρικών τραπεζιτών που ελέγχει την οικονομία μας και ο μόνος τρόπος που έχουμε για να καθορίσουμε τα μακροπρόθεσμα οικονομικά μας προβλήματα, είναι να την καταργήσουμε».
Το ίδιο ισχύει για την Τράπεζα της Ελλάδος και για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου