Από πληροφορίες που διαθέτω το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζεται στη Κεφαλονιά για τη διάσπαση του Δήμου, είναι ποιος θα έχει την εκμετάλλευση τση πρόσφατης υδρογεώτρησης στη περιοχή Κοθρέα Ερίσσου. Καθότι η ανέλπιστη ποσότητα, σε συνδυασμό με τη ποιότητα προσέλκυσε το ενδιαφέρον σοβαρών και μεγάλων ξένων επενδυτών για εμφιάλωση και εξαγωγές κυρίως στα Αραβικά εμιράτα. Τύφλα να έχει ο Αργολικός κάμπος με τα πορτοκάλια του, δηλαδής χρήμα με ουρά που έλεε κι ο νόνος μου! Προέκυψαν όμως νομικά θέματα όπως: Ο δήμος Αργοστολίου φωνάζει εμείς χρηματοδοτήσαμε τη γεώτρηση. Ο δήμος Ερίσσου λέει την εκάμετε σε δική μας «υφαλοκρηπίδα». Ο δήμος Πυλαρέων ναι αλλά από μας έρκουνται υπογείως τα νερά. Ο δήμος Σάμης ναι αλλά στο δικό μας λιμάνι θα δένουνε τα πλοία για τσι μεταφορές του νερού. Ο δήμος Πόρου να κλείσει η γεώτρηση ένεκα αθέμιτου ανταγωνισμού. Ο δήμος Ληξουρίου ναι αλλά από μας παίρνετε καστραβέτσια και καούνια για να τρώτε. Ο δήμος Λειβαθούς παραδόξως και λίαν υπόπτως κάνει «τουμπεκί». Και ο δήμος Άσσου λέει δε μπάτε στον αγύριστο, όλο το νερό δικό μας, γιατί πιο παλιά όλη η περιοχή δικιά μας ήτανε!!!
Εγώ βέβαια είμαι με τσου τελευταίους, για αυτό έστειλα ειδοποίηση στο διεθνές δικαστήριο για τα νερά που εδρεύει στη Βενέτσια και άμα βγάλουνε αυτοί απόφαση γράφτε μου, αφού εδώ ολόκληρος Άγιος απά στα Ομαλά παιδεύεται τόσους αιώνες να βγάλει άκρη και μάλλον άρχισε να χρειάζεται κι ο ίδιος τα «χάπια» του…
Και εν τω μεταξύ δε πάει και κανένας να κλείσει τσου σωλήνες, και έχουμε πλημμυρίσει από τα νερά εδώ απουκάτου στη Άσσο! Έλεος!!!
Από πληροφορίες που διαθέτω το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζεται στη Κεφαλονιά για τη διάσπαση του Δήμου, είναι ποιος θα έχει την εκμετάλλευση τση πρόσφατης υδρογεώτρησης στη περιοχή Κοθρέα Ερίσσου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαθότι η ανέλπιστη ποσότητα, σε συνδυασμό με τη ποιότητα προσέλκυσε το ενδιαφέρον σοβαρών και μεγάλων ξένων επενδυτών για εμφιάλωση και εξαγωγές κυρίως στα Αραβικά εμιράτα.
Τύφλα να έχει ο Αργολικός κάμπος με τα πορτοκάλια του, δηλαδής χρήμα με ουρά που έλεε κι ο νόνος μου!
Προέκυψαν όμως νομικά θέματα όπως:
Ο δήμος Αργοστολίου φωνάζει εμείς χρηματοδοτήσαμε τη γεώτρηση.
Ο δήμος Ερίσσου λέει την εκάμετε σε δική μας «υφαλοκρηπίδα».
Ο δήμος Πυλαρέων ναι αλλά από μας έρκουνται υπογείως τα νερά.
Ο δήμος Σάμης ναι αλλά στο δικό μας λιμάνι θα δένουνε τα πλοία για τσι μεταφορές του νερού.
Ο δήμος Πόρου να κλείσει η γεώτρηση ένεκα αθέμιτου ανταγωνισμού.
Ο δήμος Ληξουρίου ναι αλλά από μας παίρνετε καστραβέτσια και καούνια για να τρώτε.
Ο δήμος Λειβαθούς παραδόξως και λίαν υπόπτως κάνει «τουμπεκί».
Και ο δήμος Άσσου λέει δε μπάτε στον αγύριστο, όλο το νερό δικό μας, γιατί πιο παλιά όλη η περιοχή δικιά μας ήτανε!!!
Εγώ βέβαια είμαι με τσου τελευταίους, για αυτό έστειλα ειδοποίηση στο διεθνές δικαστήριο για τα νερά που εδρεύει στη Βενέτσια και άμα βγάλουνε αυτοί απόφαση γράφτε μου, αφού εδώ ολόκληρος Άγιος απά στα Ομαλά παιδεύεται τόσους αιώνες να βγάλει άκρη και μάλλον άρχισε να χρειάζεται κι ο ίδιος τα «χάπια» του…
Και εν τω μεταξύ δε πάει και κανένας να κλείσει τσου σωλήνες, και έχουμε πλημμυρίσει από τα νερά εδώ απουκάτου στη Άσσο!
Έλεος!!!
Κά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα