Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Nίκος Κουρκουμέλης: Έτσι κόλλησα Κορονοϊό

 


Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και Τουρισμού Νίκος Κουρκουμέλης  φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, μετά την ανάρτηση του, με την οποία γνωστοποίησε ότι νοσεί από κορωνοϊό.

«Δεν είναι κάτι το σοβαρό. Είναι κάτι που πήρε μια έξαρση τις γιορτές και το κόλλησα από τα παιδιά μου. Πιο πολύ τα παιδιά είχε χτυπήσει και την πληρώσαμε κι εμείς. Ευτυχώς βέβαια από αυτά που ακούω και βλέπω, δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα. Έχω ηπία συμπτώματα, λίγο βήχα και συνάχι, ενώ έκανα και λίγα δέκατα 37,5. Έκανα ένα self test το οποίο βγήκε θετικό και μετά για να βεβαιωθώ έκανα και ένα rapid το οποίο επίσης βγήκε θετικό. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι με τις συνθήκες αυτές, μάλλον όλοι θα το περάσουμε».

Ιικό φορτίο σε Σκάλα και Πόρο

«Ότι υπάρχει έξαρση στην περιοχή μας, υπάρχει. Η νεολαία το μεταδίδει στους μεγαλύτερους. Αν κάποια επιχείρηση δουλεύει με κορονοϊό, δεν το ξέρω. Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ δεν έρχεται τώρα, μόνο στην αρχή ήρθε που άνοιξαν τα σχολεία. Τώρα μόνο με self test και rarid» .

πηγη  inkefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου