Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΓΕΦΥΡΙ ! ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΡΕΙΒΑΤΕς ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ,,ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΓΕΦΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΥΡΓΙ!! 2 ΦΛΕΒΑΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΝΙ-ΠΥΡΟΒΟΥΝΙ,,ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ 9 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΟΥς ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΤΙΣΤΗ ΣΤΑ ΛΙΜΕΝΙΑ (ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΠΟΡΟΥ ΣΚΑΛΑΣ!)
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ) ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙς ΔΙΑΔΡΟΜΕς ΤΟΥΣ,, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ,,ΚΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ  ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ  ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΧΥΝΑ,, ΚΑΙ  ΕΩΣ ΜΥΚΗΝΑΙΚΟ  ΤΑΦΟ,, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΕΙΑΜΕ    ΤΟΥΣ    ΠΑΛΙΟΥς ΝΕΡΟΜΥΛΟΥΣ,,  ΤΑ  ΑΣΒΕΣΤΟΚΑΜΙΝΑ,   ΑΛΩΝΙΑ,,  ΛΥΤΡΟΥΒΙΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΛΙΕς ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,, ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ,,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΚΑΙ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!
26-1-2014
7 ΝΕΡΟΜΥΛΟΙ-ΠΕΤΡΙΝΟ ΓΕΦΥΡΙ
Διαδρομή κατά μήκος χειμάρρου που διατηρεί τα νερά του ως το τέλος της Άνοιξης και υπάρχουν 7 νερόμυλοι στην διαδρομή μας που στο παρελθόν άλεθαν σιτάρια καθώς και ένα θολωτό πέτρινο γεφύρι από Ενετοκρατίας. Στην επιστροφή μέσω δάσους ανηφορίζουμε προς τα ωραιότερα αναρριχητικά της Κεφαλονιάς (Κακό Λαγκάδι).Ώρες πορείας περίπου 4.30
και βαθμό δυσκολίας Α.
Αρχηγός Αλεξανδράτος τηλ. 6998712462
 — μαζί με Eleni Mpenetatou.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ 
23 Ιαν 2014

Η ετήσια διαδρομή στους μεγαλύτερους καταρράκτες του νησιού στο χείμαρρο της Γραδούς που κρατάει το νερό του μέχρι και τον Αύγουστο μήνα. Διαδρομή που μπορεί να εκπλήξει με την ομορφιά της κάθε καινούργιο ..
02 Νοε 2013

ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΟΥ - ΠΑΧΝΙ. Επίσημη πεζοπορική διαδρομή Πόρου ΠΗΓΗ: http://e-poros.gr.

ΚΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙς!

Tετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

ΠΥΡΓΙ: στο δρόμο του νερού αναζητώντας τους νερόμυλους

H Εllen Van Kerpel , είναι μια καταπληκτική Ολλανδέζα που λατρεύει το νησί μας, εργάζεται στον τουρισμό και έχει επιλέξει τον Ανω Κατελειό ως μόνιμη κατοικία της.
ellen_van_foto.jpg
 
Η Ellen εκμεταλλεύεται την ανεργία του χειμώνα για να γνωρίσει μαζί με τους φίλους της, την ορεινή, άγνωστη Κεφαλονιά. Την συναντήσαμε στο facebook σε μια διαδρομή στο Πυργί, στην αναζήτηση των παλιών πέτρινων νερόμυλων.
Εσείς έχετε πάει ποτέ εκεί?
Mπα! 
 xartis_ellen.jpg
  KAI KEFALONIAPRESS
ΠΥΡΓΙ: στο δρόμο του νερού αναζητώντας τους νερόμυλους
neromyloi_pyrgi_300.jpg
 με την Ellen  Van Kerpel
Διαβάστε περισσότερα...
 με την Ellen  Van Kerpel
 ANΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ  KEFALONIAPRESS
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΛΙΑ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΤΩΝ ΠΡΟΝΝΩΝ

Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

AΝΑΡΤΗΣΗ  

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011 ΣΤΟ  http://porosnews.blogspot.gr/2011/12/blog-post_5472.html

Μνημειακή κατασκευή της Μυκηναϊκής Εποχής. Είναι χτισμένη στο 15ο χλμ. του δρόμου Ναυπλίου- Επιδαύρου, στο Αρκαδικό. Κατασκευάστηκε γύρω στο 1300 π.χ.και βρίσκεται κατά μήκος ενός καλοκατασκευασμένου μυκηναϊκού δρόμου, που συνδέει τις Μυκήνες και την Τίρυνθα με την Επίδαυρο.

ΣΗΜΕΡΑ  ΒΡΗΚΑ  ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΛΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΠΥΡΓΙ!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου