Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ


Christos Nikoletatosδημοσίευσε στοEleni Hioni

Τον ακουσες τον Πρετεντέρη που ρώταγε Μα καλα η Κεφαλονια δεν έχει χτιστεί με αντισεισμικό κανονισμό;γιατι τέτοιες ζημιές;
Ρε γελοιε ήσουνα εδώ να νιώσεις τι έγινε και παίζεις με το πόνο μας ;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΡΕΣΣ
Τα σενάρια για τα καράβια ειναι δυο: 1) να φυγει το super fast και στη θέση του να παει το ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΕΛΟΣ 2) να πάει το super fast στη Σάμη και το ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στο Αργοστολι.ni Hioni


Αρκετές οι δηλώσεις, αρκετές οι κάμερες, περισσεύουν τα λιβανίσματα στον Σαμαρά κάντε κάτι ΤΩΡΑ !


Διανύουμε το δεύτερο μετασεισμικό 24ωρο και ακόμα όλα είναι χύμα! Βρέχει και το Ληξούρι υποφέρει! Τι περιμένετε για να βάλετε τον κόσμο κάπου να κοιμηθεί?

Ελέγξτε τώρα κάποια ξενοδοχεία και καταλύματα στο Ληξούρι, συνεννοηθείτε με τους ιδιοκτήτες ή επιτάξτε τα προκειμένου να μπει ο κόσμος να ζεσταθεί και να απαγκιάσει.

Υπάρχουν προσφορές δωματίων από ξενοδόχους της Σκάλας ακόμα και τις Λευκάδας που δεν έχουν αξιοποιηθεί. Τα διαβάζουμε στα facebook.

Αξιολογείστε σωστά αυτούς που ζήτησαν φιλοξενία στο super fast και πάρτε τα κατάλληλα μέτρα ώστε αυτοί που θα μπουν στο φέρυ μποτ ΕΛ. ΒΕΝΙΕΛΟΣ που έρχεται απόψε να έχουν πραγματική ανάγκη φιλοξενίας και όχι κρουαζιέρα στο μπαστούνι.

Αξιοποιήστε τους δημοτικούς και δημόσιους υπαλλήλους που προσφέρονται ήδη να βοηθήσουν, για την άμεση και γρήγορη καταγραφή των αναγκών. Κάθονται σπίτι τους και περιμένουν εντολές για το πως μπορούν να βοηθήσουν. Αλλά σχέδιο δεν υπάρχει.



Αρκετές οι δηλώσεις στις κάμερες! αρκετά τα λιβανίσματα στον Σαμαρά, αρκετές οι υποκλίσεις στον Μιχελάκη! Ο κόσμος υποφέρει .Σήμερα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση! Είναι δυνατόν να παραμένει ο κόσμος στα γήπεδα μέχρι να τελειώσουν οι έλεγχοι στα σπίτια τους ?και μετά τι? Πότε και με τι λεφτά θα τα φτιάξουν?

Στεγνώστε , ζεστάνετε και ταϊστε πρώτα από όλα τον κόσμο στην Παλική και μετά όλα τα άλλα! Και προπάντων: βουλώστε το πιά! Δεν σας αντέχουμε! Φοβόμαστε, κρυώνουμε, πεινάμε και εσείς τον χαβά σας, ντόπιοι και εξ Αθηνών αρμόδιοι.

Ελεος!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου