Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Οι πατρινοί ποδηλάτες "χόρεψαν" με τα ρίχτερ στην Κεφαλλονιά!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ  http://cycling-gr.blogspot.gr/2014/01/blog-post_29.html#more


Οι πατρινοί ποδηλάτες "χόρεψαν" με τα ρίχτερ στην Κεφαλλονιά!

Eχοντας ζήσει τον τρόμο των ρίχτερ επέστρεψε από την Κεφαλλονιά η αποστολή του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών, που βρέθηκε στο νησί επί τριήμερο για μια μικρή προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Πήραν μέρος οι εξής αθλητές: Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος - Σερέτης, Ανδρέας Γκότσης, Ηλίας Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Κατσαΐτης, Αθανάσιος Παπαγεωργίου, Χρήστος Τζιμογιάννης, Κωνσταντίνος Φραμπίτσης, Παύλος Χαλκιόπουλος, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Αλέξανδρος Σχοινάς.
Την Κυριακή, για κακή τους τύχη, έζησαν τη μανία του Εγκέλαδου αφού ταρακουνήθηκαν για τα καλά. Ευρισκόμενοι στον Πόρο είδαν την περιοχή να πλήττεται, ευτυχώς οι ζημιές ήταν μόνο υλικές. Ο επικεφαλής των αθλητών, Παύλος Χαλκιόπουλος δήλωσε σχετικά: «Εκείνη τη στιγμή είχαμε επιστρέψει από την προπόνηση, δεν είχαμε προλάβει να αλλάξουμε, όταν έγινε ο σεισμός. Εγώ ήμουν στον τρίτο όροφο και πραγματικά ήταν μια έντονη εμπειρία! Πολύ και έντονο κούνημα, σε μεγάλη διάρκεια. Βγήκαμε αμέσως από τα δωμάτιά μας. Γενικά με τον σεισμό ολοκληρώθηκε ένα αξέχαστο τριήμερο με έντονες προπονήσεις, πάρα πολλή βροχή, όσο δε φαντάζεστε, αρκετοί επέστρεψαν κρυωμένοι, αλλά πάνω από όλα με ικανοποίηση για τη δουλειά που έγινε και για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε».
Την αποστολή συνόδευσε η Μαρία Γκιάφη. Μέρος των εξόδων της προετοιμασίας ανέλαβαν οι εξής χορηγοί τους οποίους ο ΠΟΠ με δημόσια ανακοίνωση, ευχαριστεί πολύ: Κατάστημα ποδηλάτων Your Bike Λιθόστρωτο 72, Ξενοδοχείο Οδυσσέας Palace, εστιατόριο GRILL HOUSE FOTIS FAMILLY, Δημήτρης Πανταζής Poros News Γώργος Γκιάφης, Fotis/Photis family Maria Gkiafi Kefalonia, Σταματία Γκιάφη Kefalonia Lines.


Πηγή pelop.gr
ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου