Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Eπιστολή οργισμένου Ληξιουριώτη

Προσπαθώ να είμαι σχετικά ήρεμος, αλλά αυτά που γίνονται κυρίως κατά της Παλλικής η οποία έχει πληγεί κατά πολύ απο τη μανία του εγκέλαδου, με κάνουν έξω φρενών.
Δεν είναι τοπικιστικοι οι λόγοι, αλλά ο σεβασμός που πρέπει να δείξουν κυρίςσ οι ιθύνοντες για την Παλλική.
1) Ποία μέριμνα υπάρχει ώστε αυτοί που πραγματικά έχουν ανάγκη, να οδηγηθούν με ασφάλεια στα πλοία. Δηλαδή κάτοικοι μόνο από άλλες περιοχές πλην της Παλλικής πρέπει να εξυπηρετηθούν?


2) Οι συσκέψεις αφορούν μόνο συμμετοχή ιθυνόντων από άλλες περιοχές και όχι από την Παλλική? Ο Διοικητής του αυτόνομου νοσοκομείου Ληξουρίου δεν πρέπει να συμμετάσχει πουθενά? Ειδικά όταν το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο αντέδρασε άμεσα και δέχθηκε πλήθος πολιτών, οι οποίοι εξυπηρετήθηκαν άμεσα και ειδικά αυτή τη στιγμή που το νοσοκομείο φιλοξενεί και πολίτες που έχουν ανάγκη στέγασης και περίθαλψης.


3) Κάποιοι ιθύνοντες, αντί να συζητούν πίνοντας καφέ και δήθεν οτι θέλουν να δώσουν λύσεις, ενώ ξέρουμε οτι προσπαθούν να πάρουν το χρίσμα των εκλογών, ας φιλοξενήσουν στα ξενοδοχεία τους απλούς πολίτες που έχουν ανάγκη. Ναι ξέρω τι σκέφτονται "Δεν πειράζει, είναι κορόιδα, τις έχουμε τις ψήφους".
4) Κάποιοι τοπικοί εφοπλιστικο-επιχειρηματίες με τις βαρύγδουπες δηλώσεις οτι "Θέλουμε την Παλλική στολίδη" και μπλα μπλα μπλα..., που είναι τώρα?!

Συγγνώμη αλλά η αγανάκτηση, η απογοήτευση και η οργή μου μεγάλη για όλα αυτά τα δήθεν.
Και ένα τελευταίο. Η Βουλευτίνα του Νομού, που είναι? Το χάσαμε το κορίτσι. Ναι μπορεί να φοβάται και δεν μπορεί να βγει στον κόσμο. Αισθητή η απουσία της. Όχι μόνο σαν πολιτικός, αλλά πολύ περισσότερο ως επιστήμονας Πολιτικός Μηχανικός της Πολεοδομίας μάλιστα, δεν θα μπορούσε να έρθει έστω για τα μάτια του κόσμου?

Σας κούρασα, αλλά δεν άντεξα να μην τα πω.

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΤΕΡΡΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΑΛΙΚΗΣ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου